SnakeS Posted February 1, 2019 #545741 Share Posted February 1, 2019 Nick: leszcz8 Wiek: 19 lat Doświadczenie (w byciu adminem): wogóle nie byłem adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 Staż w CS-sie: Gram w csa ponad 6 lat Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Myśle , że byłbym dobrym adminem na tym serwerze. Dużo spędzam na nim czasu i myśle , że poradził bym sobie w roli admina. Gracze z serwera dobrze mnie znają i mam z nimi dobry kontakt. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Dziennie z 1.5h a w weekendy 3h Kontakt: Skype leszcz8 Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/leszcz8/91.224.117.52:27140/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psycholog banan Posted February 1, 2019 Premium Inwestor #545745 Share Posted February 1, 2019 (edited) Jeżeli masz dobry kontakt z graczami i adminami to powiedz czemu dostałeś 2 bany za ochłoń 5 min i za 3 h za obrażę admina. http://aquax.hekko24.pl/bansmh/search.php Admin musi mieć zimną krew i nie dać się prowokować a widać że tutaj jest coś nie tak ja jestem tutaj na nie to moje zdanie. I ps piszę się "W ogóle". Obowiązkowy jest konto steam bez niego nie dostaniesz admina Edited February 1, 2019 by Psycholog banan Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoT H3arT Posted February 1, 2019 #545786 Share Posted February 1, 2019 Jestem za daniem Ci szansy, lecz nie które rzeczy musisz w sobie zmienić : + wiek + mutacja + mikrofon + GT - NS +/- Znajomość regulaminu serwera, +/- zachowanie ( rzadko wchodzisz w kłótnie ), Popraw swoje zachowanie na serwerze w stosunku do innych i na pewno inni będą patrzeć innaczej na Ciebie. Jestem na małe tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYcI-I0 Posted February 2, 2019 #545852 Share Posted February 2, 2019 +wiek +/- AMXX (każdego da się nauczyć,nie trzeba być jakoś dobrze w tym obeznanym żeby z czasem ogarnąć) +kultura (bynajmniej jak ja jestem to nie wdaje się w jakieś kłótnie,zgłasza na u@ czasami jak coś jest nie tak,osoba znana) +mikro +GT Jestem na TAK, a bynajmniej za okresem próbnym Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnakeS Posted February 2, 2019 Author #545863 Share Posted February 2, 2019 Jeśli chodzi o te bany to już tłumacze. Miałem małą sprzeczke z administratorem i posypało się pare niemiłych słów i stąd ten ban . Z góry przepraszam. Było to dosyć dawno więc myśle, że przez ten czas się poprawiłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3meZ!$ Posted February 3, 2019 #546030 Share Posted February 3, 2019 Na tak: +Wiek +GT +Ogarnięty +Mikrofon +Mutacja O de mnie masz na tak, powodzonka! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator VisTeR.' Posted February 3, 2019 Donator Premium #546067 Administrator Share Posted February 3, 2019 Podanie zostanie rozpatrzone. Zapraszam na TS3. SHIRO 1 @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator VisTeR.' Posted February 7, 2019 Donator Premium #546600 Administrator Share Posted February 7, 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts