SnakeS Napisano 1 Lutego 2019 #545741 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 Nick: leszcz8 Wiek: 19 lat Doświadczenie (w byciu adminem): wogóle nie byłem adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 Staż w CS-sie: Gram w csa ponad 6 lat Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Myśle , że byłbym dobrym adminem na tym serwerze. Dużo spędzam na nim czasu i myśle , że poradził bym sobie w roli admina. Gracze z serwera dobrze mnie znają i mam z nimi dobry kontakt. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Dziennie z 1.5h a w weekendy 3h Kontakt: Skype leszcz8 Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/leszcz8/91.224.117.52:27140/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 1 Lutego 2019 #545745 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 (edytowane) Jeżeli masz dobry kontakt z graczami i adminami to powiedz czemu dostałeś 2 bany za ochłoń 5 min i za 3 h za obrażę admina. http://aquax.hekko24.pl/bansmh/search.php Admin musi mieć zimną krew i nie dać się prowokować a widać że tutaj jest coś nie tak ja jestem tutaj na nie to moje zdanie. I ps piszę się "W ogóle". Obowiązkowy jest konto steam bez niego nie dostaniesz admina Edytowane 1 Lutego 2019 przez Psycholog banan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HoT H3arT Napisano 1 Lutego 2019 #545786 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 Jestem za daniem Ci szansy, lecz nie które rzeczy musisz w sobie zmienić : + wiek + mutacja + mikrofon + GT - NS +/- Znajomość regulaminu serwera, +/- zachowanie ( rzadko wchodzisz w kłótnie ), Popraw swoje zachowanie na serwerze w stosunku do innych i na pewno inni będą patrzeć innaczej na Ciebie. Jestem na małe tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsYcI-I0 Napisano 2 Lutego 2019 #545852 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 +wiek +/- AMXX (każdego da się nauczyć,nie trzeba być jakoś dobrze w tym obeznanym żeby z czasem ogarnąć) +kultura (bynajmniej jak ja jestem to nie wdaje się w jakieś kłótnie,zgłasza na u@ czasami jak coś jest nie tak,osoba znana) +mikro +GT Jestem na TAK, a bynajmniej za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnakeS Napisano 2 Lutego 2019 Autor #545863 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Jeśli chodzi o te bany to już tłumacze. Miałem małą sprzeczke z administratorem i posypało się pare niemiłych słów i stąd ten ban . Z góry przepraszam. Było to dosyć dawno więc myśle, że przez ten czas się poprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N3meZ!$ Napisano 3 Lutego 2019 #546030 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Na tak: +Wiek +GT +Ogarnięty +Mikrofon +Mutacja O de mnie masz na tak, powodzonka! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 3 Lutego 2019 #546067 Administrator Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Podanie zostanie rozpatrzone. Zapraszam na TS3. SHIRO dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 7 Lutego 2019 #546600 Administrator Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi