Skocz do zawartości

Punkty reputacji pojebana akcja

SQNFUN

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
  • Premium
  • Redaktor

Kiedyś na reputacje trzeba było zasłużyć, zapracować, zostać docenionym przez innych użytkowników forum, a teraz?
Teraz wystarczy zostać uploaderem i wrzucić w ciągu dnia 3000 małych plików aby dogonić czołówkę ludzi którzy reputację zbierali w ch*j czasu.
Jako że sam jestem uploaderem i sram na taką lewą reputację proponuje aby w ogóle usunąć możliwość dostawania reputacji za takie pierdoły, a jak ma zostać tak jak jest to może jeszcze jest opcja kupienia reputacji za hajs?
Pozdrawiam

Edytowane przez skunke na pionke

• Premium

Juz poruszałem temat ten temat w prywatnych rozmowach z @aquax  i powiedział ze zostaje tak jak jest ale mam nadzieje ze gdy zobaczy ten temat to zrozumie o co mi chodzi i pójdzie po rozum do głowy!  Możliwość dostawania punktów reputacji za wrzucone pliki to brak szacunku dla osób które na ta reputke pracowały od lat tj. @Malu, @n-ty dzien i inni najbardziej doceniani!   Proszę o usuniecie tego durnego zapisu! 

Lepszym wyjsciem aby mobilizować ludzi do wrzucania plikow bedzie nagroda w postaci 10 plikow - 1zl w sklepie sms!  

• Premium

Zgodzę się z osobami wyżej, że nabija to posty. Mam ból dup.y bo przez 3 i poł roku zebrałem ich ponad 4500 tworząc masę postów i tematów co zajęło mi w cholerę czasu, jestem za tym żeby pliki nie były liczone jako posty, to niesprawiedliwe - zwyczajnie. Uploaderzy mają i tak bardzo dobre przywileje. 

Edit

Dobra, dobra Panowie niżej nie doczytałem do końca za pierwszym razem i tak zgadzam się z Wami :)

• Premium
5 minut temu, Bezzi napisał:

Nie zgodzę się co do reputacji plików, ponieważ kto to lajkuje? https://multi-head.pl/leaderboard/?in=downloads-file_id&time=oldest

Mam wrzuconych około 200 plików i 2 reputację to się nie przekłada i niech tak zostanie. Zgodzę się z osobami wyżej, że nabija to posty. Mam ból dup.y bo przez 3 i poł roku zebrałem ich ponad 4500 tworząc masę postów i tematów co zajęło mi w cholerę czasu, jestem za tym żeby pliki nie były liczone jako posty, to niesprawiedliwe - zwyczajnie. Uploaderzy mają i tak bardzo dobre przywileje. 

Co do reputacji za konkurs, jeden konkurs JEDEN, dajcie sobie na luz.

przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem!  i zajrzyj w załaczony temat "Przywileje" 

• Donator
  • Premium
  • Redaktor
5 minut temu, Bezzi napisał:

Nie zgodzę się co do reputacji plików, ponieważ kto to lajkuje? https://multi-head.pl/leaderboard/?in=downloads-file_id&time=oldest

Mam wrzuconych około 200 plików i 2 reputację to się nie przekłada i niech tak zostanie. Zgodzę się z osobami wyżej, że nabija to posty. Mam ból dup.y bo przez 3 i poł roku zebrałem ich ponad 4500 tworząc masę postów i tematów co zajęło mi w cholerę czasu, jestem za tym żeby pliki nie były liczone jako posty, to niesprawiedliwe - zwyczajnie. Uploaderzy mają i tak bardzo dobre przywileje. 

Co do reputacji za konkurs, jeden konkurs JEDEN, dajcie sobie na luz.

Ty chyba kompletnie nie rozumiesz czego dotyczy temat.

REPUTACJA

1 punkt = 1 reputacja

5 punktów = 7 reputacji

10 punktów = 11 reputacji

20 punktów = 20 reputacji

30 punktów = 35 reputacji

50 punktów = 60 reputacji

100 punktów = 130 reputacji

• Administrator

Reputacja zostanie usunięta z puli nagród. W miejsce tego dodamy coś innego. 

• Administrator

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...