SQNFUN Napisano 10 Lutego 2019 #546952 Napisano 10 Lutego 2019 (edytowane) Kiedyś na reputacje trzeba było zasłużyć, zapracować, zostać docenionym przez innych użytkowników forum, a teraz? Teraz wystarczy zostać uploaderem i wrzucić w ciągu dnia 3000 małych plików aby dogonić czołówkę ludzi którzy reputację zbierali w ch*j czasu. Jako że sam jestem uploaderem i sram na taką lewą reputację proponuje aby w ogóle usunąć możliwość dostawania reputacji za takie pierdoły, a jak ma zostać tak jak jest to może jeszcze jest opcja kupienia reputacji za hajs? Pozdrawiam Edytowane 10 Lutego 2019 przez skunke na pionke
Malu Napisano 10 Lutego 2019 #546954 Napisano 10 Lutego 2019 popieram, 4k zbierania kilka lat można nadrobić w 3 dni. Jeśli ma być to zachęta dla uploaderów to spoko ale ograniczenie w łapkach na dzień zredukować do max 3. SQNFUN i Master dodali reakcje 2
Master Napisano 10 Lutego 2019 #546955 Napisano 10 Lutego 2019 Juz poruszałem temat ten temat w prywatnych rozmowach z @aquax i powiedział ze zostaje tak jak jest ale mam nadzieje ze gdy zobaczy ten temat to zrozumie o co mi chodzi i pójdzie po rozum do głowy! Możliwość dostawania punktów reputacji za wrzucone pliki to brak szacunku dla osób które na ta reputke pracowały od lat tj. @Malu, @n-ty dzien i inni najbardziej doceniani! Proszę o usuniecie tego durnego zapisu! Lepszym wyjsciem aby mobilizować ludzi do wrzucania plikow bedzie nagroda w postaci 10 plikow - 1zl w sklepie sms! Livio, SQNFUN i n-ty dzien dodali reakcje 3
Bezzi Napisano 10 Lutego 2019 #546957 Napisano 10 Lutego 2019 Zgodzę się z osobami wyżej, że nabija to posty. Mam ból dup.y bo przez 3 i poł roku zebrałem ich ponad 4500 tworząc masę postów i tematów co zajęło mi w cholerę czasu, jestem za tym żeby pliki nie były liczone jako posty, to niesprawiedliwe - zwyczajnie. Uploaderzy mają i tak bardzo dobre przywileje. Edit Dobra, dobra Panowie niżej nie doczytałem do końca za pierwszym razem i tak zgadzam się z Wami Master i SQNFUN dodali reakcje 2
Master Napisano 10 Lutego 2019 #546959 Napisano 10 Lutego 2019 5 minut temu, Bezzi napisał: Nie zgodzę się co do reputacji plików, ponieważ kto to lajkuje? https://multi-head.pl/leaderboard/?in=downloads-file_id&time=oldest Mam wrzuconych około 200 plików i 2 reputację to się nie przekłada i niech tak zostanie. Zgodzę się z osobami wyżej, że nabija to posty. Mam ból dup.y bo przez 3 i poł roku zebrałem ich ponad 4500 tworząc masę postów i tematów co zajęło mi w cholerę czasu, jestem za tym żeby pliki nie były liczone jako posty, to niesprawiedliwe - zwyczajnie. Uploaderzy mają i tak bardzo dobre przywileje. Co do reputacji za konkurs, jeden konkurs JEDEN, dajcie sobie na luz. przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem! i zajrzyj w załaczony temat "Przywileje"
SQNFUN Napisano 10 Lutego 2019 Autor #546960 Napisano 10 Lutego 2019 5 minut temu, Bezzi napisał: Nie zgodzę się co do reputacji plików, ponieważ kto to lajkuje? https://multi-head.pl/leaderboard/?in=downloads-file_id&time=oldest Mam wrzuconych około 200 plików i 2 reputację to się nie przekłada i niech tak zostanie. Zgodzę się z osobami wyżej, że nabija to posty. Mam ból dup.y bo przez 3 i poł roku zebrałem ich ponad 4500 tworząc masę postów i tematów co zajęło mi w cholerę czasu, jestem za tym żeby pliki nie były liczone jako posty, to niesprawiedliwe - zwyczajnie. Uploaderzy mają i tak bardzo dobre przywileje. Co do reputacji za konkurs, jeden konkurs JEDEN, dajcie sobie na luz. Ty chyba kompletnie nie rozumiesz czego dotyczy temat. REPUTACJA 1 punkt = 1 reputacja 5 punktów = 7 reputacji 10 punktów = 11 reputacji 20 punktów = 20 reputacji 30 punktów = 35 reputacji 50 punktów = 60 reputacji 100 punktów = 130 reputacji
Administrator aquax Napisano 10 Lutego 2019 #546966 Administrator Napisano 10 Lutego 2019 Reputacja zostanie usunięta z puli nagród. W miejsce tego dodamy coś innego. SQNFUN, n-ty dzien, Bezzi i 3 innych dodali reakcje 2 1 1 1 1
Administrator aquax Napisano 10 Lutego 2019 #546967 Administrator Napisano 10 Lutego 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
2
2
1
Popularne Dni
10 Lut
8
Najaktywniejsi w tym temacie
aquax 2 posts
Master 2 posts
SQNFUN 2 posts
Malu 1 post
Popularne Dni
10 Lut 2019
8 posts
Popular Posts
aquax
Reputacja zostanie usunięta z puli nagród. W miejsce tego dodamy coś innego.
Master
Juz poruszałem temat ten temat w prywatnych rozmowach z @aquax i powiedział ze zostaje tak jak jest ale mam nadzieje ze gdy zobaczy ten temat to zrozumie o co mi chodzi i pójdzie po rozum do głowy!
Malu
popieram, 4k zbierania kilka lat można nadrobić w 3 dni. Jeśli ma być to zachęta dla uploaderów to spoko ale ograniczenie w łapkach na dzień zredukować do max 3.