troooy Napisano 3 Marca 2019 #549630 Udost臋pnij Napisano 3 Marca 2019 (edytowane) Nick: ` troy. Niekt贸rzy聽mog膮 mnie kojarzy膰 z pod nicku " jastrz膮b ", albo " nexooon ". Wiek: 16 lat Link do BanID:聽https://banid.pl/kto?to=0:1:184357145 Ile czasu dziennie sp臋dzasz na forum: Ostatnio zarejestrowa艂em si臋 na forum, wi臋c m贸j sta偶 jest bardzo kr贸tki, ale oczywi艣cie to nadrobi臋 w przeci膮gu najbli偶szych dni Dwumiesi臋czny sta偶 na forum (Tak/Nie): Tak jak powy偶ej pisa艂em, niestety nie dawno co si臋 u was zarejestrowa艂em, wi臋c NIE. Co艣 o sobie: - Na imi臋 mi Wiktor - Mam uko艅czone 16 lat - Mieszkam w wojew贸dztwie Lubuskim niedaleko Gorzowa Wielkopolskiego - Interesuje si臋 eSportem, pi艂k膮 no偶n膮, siatk贸wk膮 - 艁膮cznie w seri臋 gier Counter Strike gram ju偶 lekko ponad 7 lat. Do艣wiadczenie: Je艣li chodzi o do艣wiadczenie, to nigdy nie by艂em cz艂onkiem grupy UBTeam w CS:GO. Do艣wiadczenie swoje jak UBTeam, mia艂em w starej wersji聽"Counter Strike Source". @grubydll mo偶e mnie pami臋ta膰, bo obydwoje zaczynali艣my swoj膮 przygod臋 od Source i nawet razem za艂o偶yli艣my kiedy艣 sie膰 w tej wersji, gdzie sprawowa艂em rol臋 UBTeam, grubo ponad 2 miesi膮ce. Nigdy w Source nie by艂o na mnie 偶adnej skargi ani informacji od w艂a艣cicieli, 偶e 藕le rozpisa艂em demko, czy te偶 nie s艂usznie post膮pi艂em. Dlaczego Ty: Tak jak pisa艂em powy偶ej, posiadam tam jakie艣 do艣wiadczenie w roli UBT, gram ostatnio bardzo cz臋sto na serwerze z arenami i bardzo polubi艂em ludzi oraz atmosfer臋, kt贸ra panuje na forum, czy to te偶 na serwerach waszej sieci. Tak wiem bardzo dobrze, 偶e strasznie si臋 rozpisa艂em, ale bardzo zale偶y mi na tym, aby pe艂ni膰 u was rol臋 UBTeam. 呕ycz臋 mi艂ego dnia Pozdrawiam troooy. Edytowane 3 Marca 2019 przez troooy Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Marca 2019 #549634 Udost臋pnij Napisano 3 Marca 2019 REJESTRACJA 4 godziny temu Pob膮d藕 troch臋 z nami poka偶, 偶e Ci zale偶y.聽 聽Rekuseq, No Pr0blem i Kyou dodali reakcje 2 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Marca 2019 #549635 Udost臋pnij Napisano 3 Marca 2019 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi