CukierkowyMario Napisano 5 Marca 2019 #549936 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Wszyscy . Wiedzą co to jest regulamin ale nowi gracze nie koniecznie . OK jest regulamin na forum cod 400 każdy go zna to może nich go pozna lepiej wpisują w to miejsce regulamin z forum Komenda /regulamin a wiecie dlaczego robię ten a nie inny post , jak zauważyłem to na dd2 jest taki regulamin nie wiem jak na innych serwerach ale pewnie też są , po za tym pomoże to nie tylko w zwiększeniu graczy na serwerze ale też zmniejszeniu banom , typu miny , sg , txt , cele itd.. Zapraszam do wypowiedzi elo elo 350, Kyou, A3ro i 2 innych dodali reakcje 5 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 5 Marca 2019 #549940 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Pomysł dobry i nowi gracze mogli by poznać regulamin bez konieczności wchodzenia na forum. CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 5 Marca 2019 #549942 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 + dobry pomysł CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon. Napisano 5 Marca 2019 #549963 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Pomysł wspaniały CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kempes # Napisano 6 Marca 2019 #550034 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Jestem jak najbardziej na +, ponieważ dużo zgłoszeń jest typu "mina w przejściu", nie każdemu chce się wejść na forum i przeczytać regulamin, a dodanie tego na start na pewno by ułatwiło graczom zapoznanie się z nim. Pozdro CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kula Napisano 7 Marca 2019 #550122 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 jestem jak najbardziej zzaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 7 Marca 2019 #550125 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 Dodane. Po wpisaniu /regulamin macie okienko. W razie pytań problemów najelpiej piszcie na pw. Kyou i Max dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 7 Marca 2019 #550126 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi