DeTeX[Szymon] Napisano 6 Marca 2019 #550043 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Nick: DeTeX Wiek: 19 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Dosyć duże byłem adminem na wielu serwerach cs 1.6 oraz na tej serwerowni na CoD 801 Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie: 8lat może będzie Steam / NonSteam: Steam (https://steamcommunity.com/profiles/76561198234298352/) Dlaczego Ty: Ponieważ jest mało administracji która przebywa na serwerze w godz. 10-18, ponieważ mają szkołe/pracę a ja siedzę w tym czasie w domu i gram w cska oraz zawsze przyda się dodatkowa para rąk do pomocy ;D Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: średnio 4-6 godz. Kontakt: Steam/Fb/Forum/DC Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/DeTeX/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 6 Marca 2019 #550051 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 (edytowane) Jestem na Tak +wiek +steam +amxx + czas dzieny na csa +widuję cię na serwerze +/- gt Życzę ci powodzenia. Pozdrawiam A3ro Edytowane 10 Marca 2019 przez A3ro DeTeX[Szymon] dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kula Napisano 7 Marca 2019 #550120 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 (edytowane) ja rowniez jestem na Nie glownie jak Cie widywalem to siedziales na spekcie nie zglaszales mi nic na u@ na steam tez nic nie zglaszales z drugiej strony gt masz od 10 dni wiec moze troszke dluzej pograj z nami wtedy rozpatrzymy moze inaczej Edytowane 7 Marca 2019 przez Kula CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 7 Marca 2019 #550121 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 (edytowane) 19 godzin temu, A3ro napisał: -Wogóle cię nieznam i grasz od niedawna na tym serwerze. A jak masz go znać jak sam sporadycznie pojawiasz się na serwerze? W tej kwestii raczej nie powinieneś się wypowiadać. Widuję Cię na serwerze, kultura odrobinę do poprawy, doświadczenie masz i myślę, że w małym stopniu dałeś się już poznać graczom głównie przez to, że jesteś komunikatywny (mikro). Ale, że na naszym serwerze grasz od niedawna proponowałbym okres próbny. Powodzonka. Edytowane 7 Marca 2019 przez ikz' CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 8 Marca 2019 #550225 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Tak: + GT, +wiek, + Staż, + AMXX, + kontakt, + steam Ogarnij trochę kulturę, daj się poznać ibędzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 11 Marca 2019 #550564 Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 Jak koledzy wyżej jestem na nie , Poznaj serwer , graczy , regulamin , gt być może jest . Większość czasu spędzasz na Specu , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 12 Marca 2019 #550691 Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 A więc tak 3 na tak 2 na nie. Myślę, że okres próbny zadecyduje czy nadajesz się czy też nie Jeśli w ciągu 2 tyg. przekonasz Nas, że się nadajesz, to zostajesz. Oczywiście uwaga będzie zwrócona przede wszystkim na znajomość regulaminu. Inne czynniki też będą brane pod uwagę. Gratulacje i powodzenia! CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 12 Marca 2019 #550692 Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi