Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: DeTeX
Doświadczenie (w byciu adminem): Dosyć duże byłem adminem na wielu serwerach cs 1.6 oraz na tej serwerowni na CoD 801 
Znajomość AMXX (W skali 1-10):7
Staż w CS-sie: 8lat może będzie :D
Steam / NonSteam: Steam (https://steamcommunity.com/profiles/76561198234298352/)
Dlaczego Ty: Ponieważ jest mało administracji która przebywa na serwerze w godz. 10-18, ponieważ mają szkołe/pracę a ja siedzę w tym czasie w domu i gram w cska :D oraz zawsze przyda się dodatkowa para rąk do pomocy ;D 
Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:  średnio 4-6 godz. 
Kontakt: Steam/Fb/Forum/DC
Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/DeTeX/80.72.43.106:27022/

Napisano (edytowane)

ja rowniez jestem na Nie 

glownie jak Cie widywalem to siedziales na spekcie 

nie zglaszales mi nic na u@

na steam tez nic nie zglaszales 

z drugiej strony gt masz od 10 dni wiec moze troszke dluzej pograj z nami wtedy rozpatrzymy moze inaczej 

Edytowane przez Kula
Napisano (edytowane)
19 godzin temu, A3ro napisał:

-Wogóle cię nieznam i grasz od niedawna na tym serwerze.

A jak masz go znać jak sam sporadycznie pojawiasz się na serwerze? W tej kwestii raczej nie powinieneś się wypowiadać.

Widuję Cię na serwerze, kultura odrobinę do poprawy, doświadczenie masz i myślę, że w małym stopniu dałeś się już poznać graczom głównie przez to, że jesteś komunikatywny (mikro).

Ale, że na naszym serwerze grasz od niedawna proponowałbym okres próbny.

Powodzonka.

Edytowane przez ikz'
Napisano

A więc tak 3 na tak 2 na nie. Myślę, że okres próbny zadecyduje czy nadajesz się czy też nie ;) Jeśli w ciągu 2 tyg. przekonasz Nas, że się nadajesz, to zostajesz. Oczywiście uwaga będzie zwrócona przede wszystkim na znajomość regulaminu. Inne czynniki też będą brane pod uwagę.  

Gratulacje i powodzenia! ;) 

Napisano

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów.
W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...