JunioR1023 Napisano 7 Marca 2019 #550146 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 Nick:JunioR Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):mialem admina na kilku innych serwerach ale komp padl i poprostu zabrali Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:3 lata Steam / NonSteam:Nie mam csa na steamie ale moge dac link :P https://steamcommunity.com/id/jujkaws/home Dlaczego Ty:Dlatego ze na serwerze sa cziterzy ale nawet czasem adminow nie ma wiec mysle ze pomoge w tej sytuacji oraz dzieci 12+ :) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-3 godziny Kontakt:Messenger,Snap,Instagram Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/JunioR/80.72.43.106:27022/ CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 7 Marca 2019 #550154 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 Brak steama automatycznie eliminuje Cię z posady admina, zakup tego csa na steama i wtedy składaj podanie. CukierkowyMario i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
'InFamous Napisano 7 Marca 2019 #550159 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 Dzisiaj gdy Cię zabiłem bo miałem bezlik usłyszałem ''śmieć ma bezlik'' i Ty z taką kulturą i podejściem do graczy chcesz dostać admina? Admin ma dawać dobry przykład i przede wszystkim powinien się dogadywać z graczami a u Ciebie tego nie ma i nie będzie bo jesteś niewychowany. Nawet gdybyś miał tego steam'a to wielkie NIE! CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 8 Marca 2019 #550166 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Jestem na NIE. Tak jak @ikz' wspomniał brak steama cię eliminuje z automatu. Nieznam cię zabardzo bo sam teraz coraz żadziej wbijam na serwa, zakup cs na steam i wtedy złóż podanie może zmienie zdanie wtedy. Pozdrawiam A3ro CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon. Napisano 8 Marca 2019 #550194 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Brak cs na steam Nie kojarze cię po wypowiedzi infamous wygląda na to, że nie masz kultury jestem na nie CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 8 Marca 2019 #550208 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Niestety adminowanie na tej sieci bez steama jest praktycznie niemożliwe.Takie są wymogi. Przykro mi. Zakup konto steam z cs 1.6 pograj na serwerze daj się lepiej poznać i zapraszam za 2 tyg. CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 8 Marca 2019 #550209 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi