Max Napisano 6 Kwietnia 2019 #553415 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 (edytowane) @Wr3dnyy [P] Jak trafiłeś na sieć? [O] Szukałem serwera ODD2 i tak tu trafiłem. [P] Jaki jest twój cel na tej sieci? [O] Miło spędzić swój wolny czas. [P] Grasz w GTA5? [O] Nie. [P] Masz zamiar zostać tu na 5 lat? [O] Jeśli nic się nie zmieni to tak. @A3ro [P] kiedy zagramy na cod 400? [O] Kiedyś się spotkamy na serwerze [P] Czy planujesz jeszcze jakieś rangi np. moderator? [O] Zobaczymy co czas przyniesie [P] Jak ci się podoba MH? [O] Jak? Mi sie bardzo podoba. @wywandiualizowany [P] Masz na imię max? [O] Nie. Mam na imię Bartek. Dziękuje serdecznie za tak małą ilość pytań! Nominuje - @Bezzi Pozdrawiam. Edytowane 6 Kwietnia 2019 przez Max.Bugs Clueey, LuckyLoser i wandi dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 6 Kwietnia 2019 #553454 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 4 godziny temu, Max.Bugs napisał: Pozdrawiam. dzięki serdecznie za pozdrowienia i również pozdrawiam Max dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi