CukierkowyMario Napisano 12 Kwietnia 2019 #554241 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 Nick: ShaDoW-Drake Wiek: 25 Doświadczenie (w byciu adminem): Wzorowe Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: Prawie 11 lat / CS:GO p.... 3 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Chciał bym pomóc na serwerze , gdy nie ma admina na nim a przeważnie tak jest , mówię tu o godzinach rannych i nocnych , Znam regulamin - no chyba że się coś w nim zmieniło , chcę chronić serwer przed oszustami - czit ,. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3/4 h Kontakt: Steam Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/ShaDoW-Drake/80.72.43.106:27022/ PS. Ładowarkę miałem spaloną od laptopa więc GT może być niskie. A3ro, Nie!?!, koNraDM4 i 1 inny dodali reakcje 1 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 12 Kwietnia 2019 #554242 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 NIE, bo Twoje GT jest takie jakie jest. Tyle mam do dodania CukierkowyMario i Nie!?! dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 12 Kwietnia 2019 #554247 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 Niestety ale na NIE. Popraw gt bo dawno cie nie było i mizernie to wygląda. Jak to poprawisz będę na tak. CukierkowyMario i elo elo 350 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon. Napisano 12 Kwietnia 2019 #554317 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 Jestem na tak. Stary dobry admin , który teraz się przyda ( bo chyba tylko 4 jest teraz bez urlopu) a GT poprawi. CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nie!?! Napisano 14 Kwietnia 2019 #554554 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Jestem na tak Przyda sie jeszcze jeden admin CukierkowyMario i Gormit lowca kotow dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kempes # Napisano 14 Kwietnia 2019 #554556 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Jestem na TAK. Znam dość dobrze, sporo czasu spędził na serwerze, ogarnięty, kontaktowy. Adminów brakuje. GT poprawi na pewno. CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeTeX[Szymon] Napisano 14 Kwietnia 2019 #554560 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 SOry że to napisze ale jestem na nie Przyszedłeś na 2 godz na serwer stwierdziłeś ze wracasz na admina i po napisaniu podania od 2 dni nie grasz elo elo 350 i CukierkowyMario dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koNraDM4 Napisano 20 Kwietnia 2019 #555137 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2019 Jestem na tak, gość kontaktowy, przyjazny, to co bardzo cenię czyli nie jest sztywny więc można się z nim pośmiać. Ostatnio częściej go widuję, tak jak mówił bywa głównie w godzinach porannych i na wieczór. Wiem, że adminów no nie ukrywajmy trochę macie ale jest sporo takich momentów kiedy nie ma żadnego.W dzień to nie problem napisać do was byście przyszli ale wczesny ranek czy późniejszy wieczór już takie problemy czasem rodzi, więc jeśli trzymałby się głównie tych pór dnia to myślę, że mogłoby zmienić zdanie graczy by nie wchodzić za wcześnie lub zbyt późno,. Sam byłem świadkiem jak np. jeszcze paru graczy grało sobie około godziny 21:30 - 22:30 i momentalnie znikali bo wchodził ktoś kto uczciwie grać nie potrafił. CukierkowyMario i A3ro dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 20 Kwietnia 2019 #555208 Weteran MH Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś się na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 20 Kwietnia 2019 #555209 Weteran MH Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi