Malutka Napisano 28 Kwietnia 2019 #556109 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 Nick: Malutka (wcześniej: Malutka_22)Wiek: 17Doświadczenie (w byciu adminem): Przez dłuższy okres adminowałam na tym serwerzeZnajomość AMXX (W skali 1-10): 6 (według oceny @Ripton'a)Staż w CS-sie: Ok. 3 lataSteam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Pomocna ręka zawsze się przyda. Sprawdzałam się wcześniej na tym stanowisku - dam radę i teraz. Dogaduje się zarówno z graczami, jak i adminami. Wiem, że nie dawno wróciłam, ale to chyba nie problem.Czas, jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-3h dziennie? Różnie. Tygodniówkę wyrobie bez problemu Kontakt: Steam/TSLink do GameTracker'a: Stary nick: https://www.gametracker.com/player/Malutka_22/80.72.43.106:27022/ Nowy nick: https://www.gametracker.com/player/Malutka/80.72.43.106:27022/ Ripton, A3ro, Baniatowaty i 3 innych dodali reakcje 3 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 28 Kwietnia 2019 #556110 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 (edytowane) Na tak! +wiek +AMX +Staż +Kontakt z graczami/adminami +Steam +Godziny nadrobi // Przyda się obecność płci pięknej na serwerku Pozdrawiam, eloszka matrioszka ^+^ Edytowane 28 Kwietnia 2019 przez elo elo 350 Malutka dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 28 Kwietnia 2019 #556112 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 (edytowane) Jestem na Tak. +dawna adminka +widuje ją na serwie +steam +wiek +staż Tak jak elo wspomniał przyda się obecnośç płci pięknej Pozdrawiam A3ro Edytowane 28 Kwietnia 2019 przez A3ro elo elo 350 i Malutka dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 28 Kwietnia 2019 #556113 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 Może i nie jesteś codziennie na serwerze, co skutkuje takim gametrackerem, ale jest więcej plusów niż minusów patrząc na twoja osobę z mojej perspektywy. + Doświadczenie w pełnieniu funkcji admina na cod 400 + Kultura na dość dużym poziomie - Aktywność, ale myśle, że będą godzinki wyrabiane + AMXX, na cod obowiązuje zasada adminów „Ważne by SS’Y dać” + Jak już jesteś to dużo zgłaszasz na u@, Steam czy FB Reasumując, jestem na TAK. Nic nie stoi na przeszkodzi, by dać Ci kolejna szanse na stanowisku admina. Malutka, Born, Gormit lowca kotow i 2 innych dodali reakcje 2 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi