Max Napisano 21 Maja 2019 #558232 Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 Jakich niewypowiedzianych słów najbardziej żałujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 21 Maja 2019 #558239 Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 Na pewno słów, które zgasiłyby nie jednego cwaniaczka LuckyLoser dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old Napisano 21 Maja 2019 #558244 Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 Żałuje, że do nauczycielki od języka Polskiego w technikum powiedziałem : "Pal gumę ty stara ruro" i tym sposobem dostałem NDST ! xd Shock_Therapy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 21 Maja 2019 #558263 Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 Żałuję, że często gryzłam się w język, żeby niczego przykrego komuś nie powiedzieć, ale z biegiem czasu wiem, że trzeba było to zrobić... 4 godziny temu, old napisał: Żałuje, że do nauczycielki od języka Polskiego w technikum powiedziałem : "Pal gumę ty stara ruro" i tym sposobem dostałem NDST ! xd To mają być słowa niewypowiedziane, a nie wypowiedziane XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia Napisano 21 Maja 2019 #558278 Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 Nie mam tak, że czegoś nie powiedziałam. Wszystko co chce powiedzieć, to mówię komuś i przez to mam nie rzadko problemy, ludzie nie lubią jak im się mówi coś co im nie pasuje... Ale kij im w oko. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi