WaRninG1 Napisano 29 Maja 2019 #558813 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Na szacunek trzeba sobie zasłużyć, czy z góry trzeba mieć szacunek do innych? Jakie jest Twoje zdanie na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia Napisano 29 Maja 2019 #558816 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Ja zawsze słyszałam, że trzeba szanować każdego, a szczególnie starszych. Tylko teraz z biegiem lat wiem, że każdemu się szacunek nie należy, nawet niektórym starszym. Bo co z tego, że my będziemy innych szanować, a oni będą traktować nas jak za przeproszeniem 'szmatę', nie można sobie pozwalać. Podsumowując według mnie na szacunek trzeba sobie zasłużyć. WaRninG1 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Maja 2019 #558823 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Nie można nie szanować w jakimś stopniu nowo poznanej osoby, jeśli wcześniej nie mieliśmy z nią styczności. Dopiero w czasie znajomości ten szacunek albo się powiększa albo znika WaRninG1 dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shock_Therapy Napisano 29 Maja 2019 #558824 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Tak jak RYBA u góry... to samo zdanie WaRninG1 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 29 Maja 2019 #558831 Administrator Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 https://pochylnia.pl/topic/119903-298-pytanie-dnia/?tab=comments&fbclid=IwAR30-mIr3wTlQk6e81wThW3bkhwPYngl1UYQtDcKfYRRr5zlrdlnK90tmbo#comment-523559 @WaRninG1 Żarty sobie robisz? Magda nie po to tyle się narobiła by jej ktoś tematy kopiował. Nawet się nie zapytałeś czy możesz tylko perfidnie wrzucasz słowo w słowo. Takim czymś tylko pośmiewisko robisz. To nie jest jedyna treść która była zerżnięta z Pochylnii. Albo będziesz tworzył swoje treści albo wcale. Born, senor, Bezzi i 9 innych dodali reakcje 2 2 7 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 29 Maja 2019 #558832 Administrator Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi