this_eMeS Napisano 2 Czerwca 2019 #559110 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2019 (edytowane) Nick: eMeSWiek: 20 latDoświadczenie (w byciu adminem): Byłem tutaj adminem na COD 200, ale również na wielu innych serwerach.Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10Staż w CS-sie: Około 8 latSteam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Ponieważ często jestem na serwerze, bywają sytuacje, gdy nie ma admina, a wchodzą różnego typu gracze łamiący regulamin. Jestem zdania, że nadaję się na tą posadę oraz pomogę w ogarnianiu chaosu na serwerze. Również nadmienię, że kolejny admin przyda się. Nie byłoby problemów z moją osobą, mogę wam to zapewnić.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Myślę, że jak czas pozwoli to spokojnie około 2, 3 godzinek spędzę. Oczywiście normę tygodniową wyrobię.Kontakt: Steam, GG oraz gdy będzie taka potrzeba to FB.Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/EmeS/80.72.43.106:27022/ Przyjmę każdą wypowiedź na mój temat, dziękuję i pozdrawiam. @edit. Przyznam się do tych rzeczy co napisał Vixen, to prawda, aczkolwiek ten kto nie złamał regulaminu choć raz niech będzie święty. Z kulturą to bym się kłócil, zdarzy się że przeklne, ale bez przesady. @edit v2 Rozumiem Twoje zdanie, nie mam nic na swoją obronę, jedynie to przepraszam Vixen. Edytowane 2 Czerwca 2019 przez this_eMeS Vix33nek! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 2 Czerwca 2019 #559112 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2019 Jestem na TAK. Czasami bywa że nie ma adma a wchodzi cziter np. Kojotii i psuje grę innym, a oto moje argumenty: +wiek +steam +nolife (często go widuję) +Gt + Nie widuje aby łamał regulamin + chęci Życze powodzenia Pozdrawiam A3ro this_eMeS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 2 Czerwca 2019 #559116 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2019 (edytowane) Mam mieszane zdanie jak alko na weselu, na którym to piszę; Gt+ Kultura taka nie najlepsza wiek+ Bez steam admina nie ma, więc nie ma chyba sensu pisac, ze steam + + staz + 8 lat w csie OP 2 tyg i zobaczyć, czy się nada // Kulturkę mógłbyś ogarnąć, bo z takimi zwrotami "kurwo" do byłego opiekuna x2 tego serwera, to się ośmieszasz Edytowane 3 Czerwca 2019 przez elo elo 350 Kempes # i this_eMeS dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 2 Czerwca 2019 #559117 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2019 (edytowane) Witam witam. Mówisz o ludziach łamiących regulamin a sam taką osobą jesteś. Rozgrzewka - 30 sekunda użycie perku. Kultura również Ci słabo znana, screena nie mam a hltv z pool day jakoś znaleźć nie mogę, ale w logach z dzisiaj można poczytać jaka to z Ciebie osoba nadająca się na admina. Mocne Nie, pozdro. Edit. Z kulturą nie przesadzamy? Zwrot "kur*o" w moją stronę mam uznać za grzecznościowy? HLTV-1906021815-de_westwood_big.dem Edytowane 2 Czerwca 2019 przez Vix33nek! this_eMeS, Malutka, elo elo 350 i 1 inny dodali reakcje 2 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kempes # Napisano 2 Czerwca 2019 #559118 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2019 Właściwie to jakoś nigdy mi za skóre nie zaszedłeś, ale popracuj trochę nad regulaminem. Na tą chwilę niestety na NIE. this_eMeS i elo elo 350 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 2 Czerwca 2019 #559122 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2019 No więc... Jestem pomiędzy tak, a nie, bo: +staż +GT +aktywność Ale... Wypowiedzi wyżej nie są zbyt przekonujące. Kulturę można poprawić, regulaminu można się nauczyć. Mam nadzieję, że to się poprawi. this_eMeS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon. Napisano 3 Czerwca 2019 #559142 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 okres próbny +miesiąc bez bana +sporo grasz +adminem byłeś ( a teraz nowi się przydadza) this_eMeS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DedFacker Napisano 3 Czerwca 2019 #559173 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 Na Tak. Mimo tego, że łamałeś regulamin to jednak przyda się osoba do pomocy, a Ty taką jesteś. Wiek jest, GT też dobre, Steam, chęć pomocy, duży staż co się bardzo przydaję. this_eMeS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 3 Czerwca 2019 #559186 Weteran MH Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 Współpracowałem kiedyś z tobą na cod200 i spisywałeś się dobrze więc zapraszam na okres próbny(2 tygodnie). W tym czasie na bieżąco będę sprawdzał twoje zachowanie. syjon., CukierkowyMario, A3ro i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 3 Czerwca 2019 #559187 Weteran MH Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi