cover Napisano 18 Czerwca 2019 #560527 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 Witam założę w końcu ten temat bo grać nie można w spokoju mianowicie jak byłem adminem prosiłem wiele razy o dodanie tzw "destroya" adminom ponieważ jest taka sytuacja jak dzisiaj wchodzi gracz o nicku missio na aimie oczywiście i żaden ban na niego nie pomaga a destroy chociaż uziemia go na jakiś czas pytanie do wyższej administracji nwm go mam oznaczyć @aquax @SadoS @Bezzi @LOLSON @VisTeR.' @z.r.a.z. pytanie do was admini serwera cod mod 400 twierdzą,że zgłaszali to nie raz więc pytanko do was czemu nic z tym nie robicie wiecie jakie upierdliwe jest granie z takimi gośćmi jak misio ???? Zajmijcie się tym A3ro, Roy Keane, syjon. i 3 innych dodali reakcje 5 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 20 Czerwca 2019 #560734 Weteran MH Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 @Kempes # @syjon. @Malutka dodam wam dostęp do destroya wieczorem, do tego każdy support admin dostanie destroya na c400. Co do reszty adminów to musicie trochę dłużej pełnić tą funkcję. Kempes #, syjon., elo elo 350 i 1 inny dodali reakcje 1 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 20 Czerwca 2019 #560735 Weteran MH Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi