PodajeHazloOkon Napisano 27 Czerwca 2019 #561425 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 (edytowane) Witam, moją propozycją jest zmiana zasięgu pioruna zarówno Zeusa jak i Elektryka, otrzymanie pioruna z odległości całej mapy nie jest zadowalające. Pozdrawiam @elo elo 350 no właśnie nikt wcześniej nie grał Zeusem więc nie było jak zobaczyć tego problemu, teraz gdy gra nim więcej osób problem jest bardziej widoczny. Jak dla mnie mniejszenie DMG z tego pioruna dużo nie zmieni nadal można z niego dostać przez całą mapę, także dużo to nie zmieni @SadoS chyba trzebaby było zrobić porządek z niektórymi sprawami na serwie, bo kilka tematów stoi już od pewnego czasu Edytowane 15 Lipca 2019 przez PodajeHazloOkon elo elo 350, BRUNO BALAGANI, RYBSON i 2 innych dodali reakcje 3 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 27 Czerwca 2019 #561427 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Piszesz tą propozycję, bo nagle 4 czy tam 5 osób zaczęło grać zeusem i zrobił się płacz? XD Nigdy jakoś nikt tego typu propozycji nie pisał, bo NIKT nie grał zeusem. Na nie. Baniatowaty, this_eMeS, Never Praised i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Czerwca 2019 #561428 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Jestem za. Zeus jest zdecydowanie zbyt mocny. Zasięg pioruna na całą mape do tego zabija jednym XD. Proponuje zmniejszyć zasięg albo przelicznik inteligencji na obrażenia z piorunka. @SadoS elo elo 350 i BRUNO BALAGANI dodali reakcje 1 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
this_eMeS Napisano 27 Czerwca 2019 #561430 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 To jest dobra propozycja. Ale według mnie zrobić stała wartość obrażeń zadawanych przez piorun. Np 100dmg, i w dodatku ma 2 więc tak byłoby sprawiedliwie. elo elo 350 i BRUNO BALAGANI dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 27 Czerwca 2019 #561433 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Jestem oczywiście za. Niech sobie te duże obrażenia ma (chociaż można je odrobinie zmniejszyć, aby klasy całkowicie nie rozwalić), ale to, że on sięga z piachu na romana (dust2) to jest dopiero tragedia. elo elo 350, BRUNO BALAGANI i Gormit lowca kotow dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 27 Czerwca 2019 #561435 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Według mnie piorun jest też trochę za mocny. Sam wiem bo reset temu grałem elektrykiem i zabijałem 1 piorunem chociaż i tak nie miałem full inty. Można by mu zmniejszyć dmg z tego pioruna aby nie zabijał na raz. Pozdrawiam A3ro elo elo 350 i BRUNO BALAGANI dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 27 Czerwca 2019 #561442 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Jeśli chcecie zmniejszać dmg piorunka, to nerfcie wszystko (miny i rakietki), bo to nie będzie fair wobec elektryka i zeusa Ale i tak będzie płacz (taki jak teraz), że gracze nie umieją zabijać bez piorunków. Nie pozdrawiam. this_eMeS, Never Praised, Malutka i 3 innych dodali reakcje 1 5 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 27 Czerwca 2019 #561443 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Zmniejszyć trochę DMG. Reszty bym nie ruszała. Kempes #, RYBSON, elo elo 350 i 1 inny dodali reakcje 2 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 27 Czerwca 2019 #561456 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 (edytowane) A według mnie sprawa wygląda tak... jak zdobywane doświadczenie nie było zmniejszone, nikomu ani siła ani zasięg piorun nie przeszkadzał... Na obecna chwile przy tym expie propozycja dobra, ale ja ogólnie to bym wrócił do starego expa i resetów co miesiąc. A nie tak jak teraz że 2 miesiące bez resetu a nawet nie został wbity 300lvl @elo elo 350 taka opcja w 100% odpada... nie ma porównania miedzy rakietami/minami bo w mine musisz wejsc rakieta musi dolecieć więc w większości sytuacji można tego uniknąć, a piorun bije zawsze..' @aquax to ja bym proponował zamiast tego powrócić do starej wielkości zdobywanego expa.... nie było to przecież złe, a sądzę ze zostało zmieniione bo komuś nie chciało się co miesiąc prosić o reset... a wystarczy troche cierpliwości lub uprzedzić szybciej Edytowane 27 Czerwca 2019 przez Vix33nek! Kempes #, BRUNO BALAGANI i elo elo 350 dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 27 Czerwca 2019 #561461 Administrator Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Jedynie co można zrobić to zmniejszyć lekko dmg pioruna. Wątpię by odległość się dało ogarnąć. elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRUNO BALAGANI Napisano 27 Czerwca 2019 #561472 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 (edytowane) Zdecydowanie na tak! Zmniejszenie dmg nic nie da jak i tak z wyzszym levelem dmg się powiększa i z drugiego końca mapy zabić kogokolwiek to ewidentnie nie jest zbalansowane. Plus jak zmniejszyć dmg z rakietek i min? Przecież 80 % graczy przeskakuje miny i są one nadzwyczaj widoczne nie ma porównania z miną którą się widzi i można ją obejść, przeskoczyć whatever a z piorunem który uderza automatycznie i nie da rady się przed nim uchronić w żaden możliwy sposób. Edytowane 27 Czerwca 2019 przez BRUNO BALAGANI Losik dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kempes # Napisano 27 Czerwca 2019 #561475 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Witam. Też się odniosę, postanowiłem Zeusem sobie pograć pierwszy raz, fakt może to wkurzać innych graczy, ale bez przesady, assassin podobny (też denerwuje), to nie są nieśmiertelne klasy... Niech zostanie tak jak jest, bo co chwile jakieś zarzuty do klas nie wiem z jakiej inicjatywy... ale to nie zależy ode mnie już. Po co znerfiać kolejną klase? Nie wiem, ja nie widzę w tym sensu (i nie dlatego, że nią gram) Pozdro. elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Czerwca 2019 #561477 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 @aquax dmg pioruna już samo w sobie będzie dobra zmiana. Na początek proponowałbym zmienić przelicznik, potem ewentualnie podstawę jeśli było by zbyt słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Cudowny Napisano 28 Czerwca 2019 #561491 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 jak znerficie zeusa i elektryka to znerfcie też śmierć bo też wbije ci takie EmeS i rozwali cały team XD elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Czerwca 2019 #561493 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 @aquax A @klqs nie dałby rady zmienić zasiegu? Czy jest zajęty czymś innym? Czy po prostu już nic nie robi? XD klqs dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 28 Czerwca 2019 #561495 Administrator Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 Popytam się o ten zasięg ale wątpię by się dało. elo elo 350 i RYBSON dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klqs Napisano 28 Czerwca 2019 #561583 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 (edytowane) Sorki, że dopiero teraz ale wczoraj wrocilem z wyjazdu. Z tego co sie dowiedziałem jak to działa, to chyba idzie zmniejszyć zasięg, tylko nie mam sma Edytowane 28 Czerwca 2019 przez klqs elo elo 350 i this_eMeS dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cover Napisano 29 Czerwca 2019 #561642 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Jestem za dmg z pioruna jest za duży dobrze było by go zmniejszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nie!?! Napisano 30 Czerwca 2019 #561682 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Jeszcze propozycja odemnie zmniejszyć dmg i dodac perk: odbija albo redukuje obrazenia z pioruna elo elo 350 i A3ro dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 25 Lipca 2019 #563621 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 Zasięg pioruna zostanie zmniejszony jeżeli jeszcze nie zostało to zrobione. Temat zamykam. A3ro i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 25 Lipca 2019 #563622 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi