Vix33nek! Napisano 30 Czerwca 2019 #561740 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 (edytowane) Nick: [DS]Vix3n Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem): Dosyć dobre. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: kolo 10 lat na pewno Steam / NonSteam: STEAM_0:0:420512250 Dlaczego Ty: Chce pomóc na serwerze, potrzeba mi tego admina żeby iść dalej Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: różnie, staram się chociaż godzinkę dziennie pograć. Kontakt: Kto ma fb to fb, steam, tutaj pw. Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/[DS]Vix3n/80.72.43.106:27022/ ---- dzisiaj też jakies 3 godzinki wpadną, już dwie są Pozwolenie jak coś było, żeby nie było zadnych nieścisłości @Baniatowaty te 16 minut i zero killi to wyszło dlatego że wpadłem na serwer po % i stwierdziłem po tej chwili że to jednak nie ma sensu. Stąd te 0 killi a byłem cały czas w grze a tak na spect lecę tylko jak idę zapalić papierosa czyli max 5 minut Edit.2 okej rozumiem, ale bym się o to nie martwił akurat, nie w formie jestem, widać po mojej grze ostatnio że lamie strasznie stąd mało killi Edytowane 1 Lipca 2019 przez Vix33nek! A3ro, Kempes #, PodajeHazloOkon i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 30 Czerwca 2019 #561741 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Jest i Vixen, który mnie przyjął na admina Na tak; Był tu opiekunem, więc ma doświadczenie Zna się na serwerze jak mało kto, Gt+ AMXX + Kontakt+ Staż+ Powodzenia w dążeniu do celu głównego Pozdrawiam :p A3ro, Kempes # i Vix33nek! dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vertisek Napisano 30 Czerwca 2019 #561742 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Dobrze Cię widzieć z powrotem Jestem na TAK! +Wiek +Staż +GT +Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 30 Czerwca 2019 #561743 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Jestem na Tak: +wiek +AMXX pewnie i tak większe jest +steam +staż (dawny op serwera) +gt Życze powodzenia Pozdrawiam A3ro Vix33nek! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kempes # Napisano 30 Czerwca 2019 #561744 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Witam, Wypowiedziałem się w poprzednim podaniu, więc nie będę się tu rozpisywał i używał tych samych argumentów drugi raz. Takiego człowieka nam brakuje, oczywiście, że na TAK. A3ro, elo elo 350 i Vix33nek! dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
this_eMeS Napisano 30 Czerwca 2019 #561747 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Niedawno wypowiadalem się w podaniu malego że są inne osoby bardziej zasługujące na te stanowisko. Właśnie głównie miałem na myśli Ciebie, bo obecnie żaden z graczy nie zasługuje na tą posadę aż tak bardzo jak Ty. Ogarniasz wszystko, zgłaszasz na u@. Nie będę pisać że były op, bo to każdy wie. Nie ma żadnych wątpliwości co do Twojej osoby, mimo, że mieliśmy jakiś "spór" to jesteś Najlepszym kandydatem. Wielkie TAK Vix33nek!, Kempes # i A3ro dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losik Napisano 30 Czerwca 2019 #561758 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 (edytowane) Na tak. Powyżej już mu posłodzili tak że ja nie będę tego robił bo w samouwielbienie popadnie jak elo elo. Miło widzieć ponownie. PS: Jako admin i aktywny gracz mogę potwierdzić że Vixa nie specuje, a słaby wynik zawdzięcza m.in. piorunom przodowników ( Abu, Elo ), rakietom ( Okoń ) i mojej pompce Edytowane 1 Lipca 2019 przez Losik Vix33nek!, Kempes # i elo elo 350 dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 30 Czerwca 2019 #561761 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Jestem na Tak wie co jest pięć i zna serwer jak własną kieszeń więcej argumentów nie potrzeba Kempes # i Vix33nek! dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 30 Czerwca 2019 #561778 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Oczywiście, że jestem na TAK! Spełniasz wszystkie wymagania - nic dodać, nic ująć. Brać póki chętny! Powodzenia w "dalszej drodze". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 30 Czerwca 2019 #561779 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Gdyby nie twoje GT byłbym na tak i zero marudzenia o czymś, ale myśle, że sporo czasu na afku spędziłaś, a tak nie może być (oczywiście to jest przypuszczenie, bo być 16 minut na serwerze i nawet jednego kila niezdobyć to klasa). Do reszty zastrzeżeń nie mam. Jakieś doświadczenie masz, byłeś tu opiekunem i wiesz o co chodzi, problemów na serwerze też nie sprawiasz. Dobra kończąc, jestem za okresem próbnym. Powodzenia @Vix33nek! Ale wiesz, że te 16 minut i 0 punktów to tylko przykład? Powiedziałbym, że jeszcze tak z 3 dni mi wyglądają na nabite minuty. Vix33nek! i Gormit lowca kotow dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lipca 2019 #561781 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2019 Gt wygląda trochę lepiej ale tak jak Bania napisał, mam wątpliwości ile czasu z tego grałeś rzeczywiście czy byl to spect Nie mniej jednak nie zmienia to faktu, iż wiesz o co chodzi i z czym to się je Za okresem próbnym, a Tobie życzę powodzenia Vix33nek! i CukierkowyMario dodali reakcje 1 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 1 Lipca 2019 #561811 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2019 Jestem na tak Byłeś tu opiekunem , znasz regulamin , znasz serwer . AMXX OK Wiek ok Kultura ok Micro w porządku Staż w cs - Weteran Gt w pożądku Życzę powodzenia Ps. Sorry że teraz składam wypowiedź ale praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 1 Lipca 2019 #561843 Weteran MH Udostępnij Napisano 1 Lipca 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi