Vix33nek! Napisano 30 Czerwca 2019 #561740 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 (edytowane) Nick: [DS]Vix3n Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem): Dosyć dobre. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: kolo 10 lat na pewno Steam / NonSteam: STEAM_0:0:420512250 Dlaczego Ty: Chce pomóc na serwerze, potrzeba mi tego admina żeby iść dalej Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: różnie, staram się chociaż godzinkę dziennie pograć. Kontakt: Kto ma fb to fb, steam, tutaj pw. Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/[DS]Vix3n/80.72.43.106:27022/ ---- dzisiaj też jakies 3 godzinki wpadną, już dwie są Pozwolenie jak coś było, żeby nie było zadnych nieścisłości @Baniatowaty te 16 minut i zero killi to wyszło dlatego że wpadłem na serwer po % i stwierdziłem po tej chwili że to jednak nie ma sensu. Stąd te 0 killi a byłem cały czas w grze a tak na spect lecę tylko jak idę zapalić papierosa czyli max 5 minut Edit.2 okej rozumiem, ale bym się o to nie martwił akurat, nie w formie jestem, widać po mojej grze ostatnio że lamie strasznie stąd mało killi Edytowane 1 Lipca 2019 przez Vix33nek! elo elo 350, A3ro, PodajeHazloOkon i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 30 Czerwca 2019 #561741 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Jest i Vixen, który mnie przyjął na admina Na tak; Był tu opiekunem, więc ma doświadczenie Zna się na serwerze jak mało kto, Gt+ AMXX + Kontakt+ Staż+ Powodzenia w dążeniu do celu głównego Pozdrawiam :p Kempes #, A3ro i Vix33nek! dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vertisek Napisano 30 Czerwca 2019 #561742 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Dobrze Cię widzieć z powrotem Jestem na TAK! +Wiek +Staż +GT +Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 30 Czerwca 2019 #561743 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Jestem na Tak: +wiek +AMXX pewnie i tak większe jest +steam +staż (dawny op serwera) +gt Życze powodzenia Pozdrawiam A3ro Vix33nek! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kempes # Napisano 30 Czerwca 2019 #561744 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Witam, Wypowiedziałem się w poprzednim podaniu, więc nie będę się tu rozpisywał i używał tych samych argumentów drugi raz. Takiego człowieka nam brakuje, oczywiście, że na TAK. A3ro, elo elo 350 i Vix33nek! dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
this_eMeS Napisano 30 Czerwca 2019 #561747 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Niedawno wypowiadalem się w podaniu malego że są inne osoby bardziej zasługujące na te stanowisko. Właśnie głównie miałem na myśli Ciebie, bo obecnie żaden z graczy nie zasługuje na tą posadę aż tak bardzo jak Ty. Ogarniasz wszystko, zgłaszasz na u@. Nie będę pisać że były op, bo to każdy wie. Nie ma żadnych wątpliwości co do Twojej osoby, mimo, że mieliśmy jakiś "spór" to jesteś Najlepszym kandydatem. Wielkie TAK Kempes #, Vix33nek! i A3ro dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losik Napisano 30 Czerwca 2019 #561758 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 (edytowane) Na tak. Powyżej już mu posłodzili tak że ja nie będę tego robił bo w samouwielbienie popadnie jak elo elo. Miło widzieć ponownie. PS: Jako admin i aktywny gracz mogę potwierdzić że Vixa nie specuje, a słaby wynik zawdzięcza m.in. piorunom przodowników ( Abu, Elo ), rakietom ( Okoń ) i mojej pompce Edytowane 1 Lipca 2019 przez Losik Vix33nek!, Kempes # i elo elo 350 dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 30 Czerwca 2019 #561761 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Jestem na Tak wie co jest pięć i zna serwer jak własną kieszeń więcej argumentów nie potrzeba Vix33nek! i Kempes # dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 30 Czerwca 2019 #561778 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Oczywiście, że jestem na TAK! Spełniasz wszystkie wymagania - nic dodać, nic ująć. Brać póki chętny! Powodzenia w "dalszej drodze". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 30 Czerwca 2019 #561779 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Gdyby nie twoje GT byłbym na tak i zero marudzenia o czymś, ale myśle, że sporo czasu na afku spędziłaś, a tak nie może być (oczywiście to jest przypuszczenie, bo być 16 minut na serwerze i nawet jednego kila niezdobyć to klasa). Do reszty zastrzeżeń nie mam. Jakieś doświadczenie masz, byłeś tu opiekunem i wiesz o co chodzi, problemów na serwerze też nie sprawiasz. Dobra kończąc, jestem za okresem próbnym. Powodzenia @Vix33nek! Ale wiesz, że te 16 minut i 0 punktów to tylko przykład? Powiedziałbym, że jeszcze tak z 3 dni mi wyglądają na nabite minuty. Gormit lowca kotow i Vix33nek! dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lipca 2019 #561781 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2019 Gt wygląda trochę lepiej ale tak jak Bania napisał, mam wątpliwości ile czasu z tego grałeś rzeczywiście czy byl to spect Nie mniej jednak nie zmienia to faktu, iż wiesz o co chodzi i z czym to się je Za okresem próbnym, a Tobie życzę powodzenia CukierkowyMario i Vix33nek! dodali reakcje 1 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 1 Lipca 2019 #561811 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2019 Jestem na tak Byłeś tu opiekunem , znasz regulamin , znasz serwer . AMXX OK Wiek ok Kultura ok Micro w porządku Staż w cs - Weteran Gt w pożądku Życzę powodzenia Ps. Sorry że teraz składam wypowiedź ale praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 1 Lipca 2019 #561843 Weteran MH Udostępnij Napisano 1 Lipca 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi