Shock_Therapy Napisano 6 Lipca 2019 #562177 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2019 Nick: Shock_Therapy Wiek: 25 Doświadczenie (w byciu adminem): bylem adminem na 2 serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 10 Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Poniewaz bywam na serwerze dosc czesto a ponadto jestem w godzinach porannych kiedy nie ma zazwyczaj zadnego admina Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3h Kontakt: Steam/Forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Shock_Therapy/80.72.43.106:27027/ ARNOLD KOPYTO dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumi555 Napisano 7 Lipca 2019 #562215 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 Mało widziałem na serwie i z tego co co kojarzę gra u nas od niedawna. Nie słychać Cię na mikro. Brak zgłoszeń na u@. Pograj trochę dłużej u nas , udzielaj się na micro to będzie OK. Póki co na NIE. ARNOLD KOPYTO dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaizen Napisano 7 Lipca 2019 #562216 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 Jestem tego samego zdania, co @Gumi555 - trochę mało czasu jeszcze grasz na serwerze plus mała aktywność. Pograj z miesiąc, daj się poznać i spróbuj ponownie. ARNOLD KOPYTO dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 7 Lipca 2019 #562225 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 Oba nicki kojarzę z serwera grałeś na serwie pod tym nickiem z forum ? Ostatnio trochę mniej cziterów to i nie ma co zgłaszać za bardzo ... więc przez to ten Brak zgłoszeń Na mikro nie słyszałem Są wakacje więc i mniejsza aktywność innych adminów Jestem za okresem próbnym aby ocenić co potrafisz Pozdrawiam ARNOLD KOPYTO dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shock_Therapy Napisano 7 Lipca 2019 Autor #562231 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 1 godzinę temu, sypkilopez napisał: Oba nicki kojarzę z serwera grałeś na serwie pod tym nickiem z forum ? Ostatnio trochę mniej cziterów to i nie ma co zgłaszać za bardzo ... więc przez to ten Brak zgłoszeń Na mikro nie słyszałem Są wakacje więc i mniejsza aktywność innych adminów Jestem za okresem próbnym aby ocenić co potrafisz Pozdrawiam Tak gralem mozecie tez moje gt z tego nicku zobaczyc. gram ponad miesiac dobry wiec nie rozumiem czemu mnie nie widac micro mam uzywam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 7 Lipca 2019 #562235 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 Sprawa ma się tak, żeby przyznać komuś rangę musimy go poznać i nabrać do niego zaufania. Ty jesteś dla Nas zagadką, grasz tu bardzo krótko i tak naprawdę nic o Tobie nie wiemy. Widzę, że masz chęć wspólpracy z naszym teamem więc moja propozycja jest następująca: pograj trochę dłużej z nami, daj się poznać adminom (z tej dobrej strony)wtedy otworzymy podanie ponownie i przyjmiemy Cię w swoje szeregi. Shock_Therapy, PampasowieC i ARNOLD KOPYTO dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 22 Lipca 2019 #563349 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Otwieram i ponownie zapraszam do wypowiedzi ARNOLD KOPYTO i Shock_Therapy dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cocona_! Napisano 22 Lipca 2019 #563357 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Hmm. Coś cie widuje na serwerze, patrząc na gt grywasz dziennie 1h czasami krócej/dłużej. Niczego negatywnego się u Ciebie nie doszukałem, ale nie słyszałem Ciebie na mikro, bądź nie zwróciłem na to uwagi. Od 7 lipca do dzisiaj widać poprawę i zaangażowanie, więc można dać szanse. Shock_Therapy i ARNOLD KOPYTO dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia Napisano 22 Lipca 2019 #563363 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Nie raz widziałam na serwerze, coś tak mówiłeś na mikro z tego co kojarzę, więc odzywać się odzywasz, a dla nich to ważne. :p Grasz codziennie z godzinkę gdzieś tak, więc coś tam byś mógł pomóc pozostałym adminom pewnie w tym czasie. Jak dla mnie szansa należy się każdemu, powodzenia. ? ARNOLD KOPYTO i Shock_Therapy dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PampasowieC Napisano 23 Lipca 2019 #563486 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2019 Moim zdaniem dalej za wcześnie, nie dałeś się poznać, mało się udzielasz, jest małe ryzyko dać Cię na okres próbny ARNOLD KOPYTO dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARNOLD KOPYTO Napisano 24 Lipca 2019 #563511 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2019 Cześć Widać ze mu zależy SŁOMIANY ZAPAL każda pomoc jest potrzebna Wiek + Steam+ Kultura+ Gt ujdzie okres próbny jestem za Shock_Therapy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumi555 Napisano 24 Lipca 2019 #563573 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2019 Ja nadal podtrzymuje swoje zdanie. Dodatkowo mogę dodać , że ze 2 razy słyszałem jak bluzga przez mikro jak padnie ( @Kain może potwierdzić był wtedy na serwie ) . Także NIE ! Shock_Therapy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 25 Lipca 2019 #563629 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 Na chwilę obecną podanie zostaje odrzucone, popracuj trochę nad kulturą i wstrzymaj się od zbędnych krytyk pracy administracji. Może w przyszłości dostaniesz szansę. Shock_Therapy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 25 Lipca 2019 #563630 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi