Skocz do zawartości

ban za per

DzikuXD

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas gry: DzikuXD
Godzina, data zdarzenia: 12;37
Mapa: FL_POOL_DAY
STEAM_ID / IP:STEAM_0:1:119617210

admin : @elo elo 350
Uzasadnienie: dostałem ban 5min za to że zdobyłem perka na rozgrzewce uczciwie z prezentu Nidzie nie ma w regulaminie ze nie mogę używać takiego perka w trakcie gry. mimo to admin zbanował mnie za używanie go nie chce unbana bo to tylko5min tylko naprostować sprawę  bo nie słusznie zostałem zbanowany i straciłem szanse gry na mapie z dobrym perkiem.

@elo elo 350 Podaj dowody na winę gracza 24h

@elo elo 350 W takim razie podaj mi podpunkt w regulaminie który mówi, że NIEWOLNO używać tego perku na rozgrzewce oraz w grze?

@Vix33nek!

Edytowane przez Marcineeek.

Dostałeś tajke serwa, która dodaje 35 hp i 30 dmg, albo na odwrót. Dzięki temu perkowi bijesz więcej i masz więcej hp. Demko z tej mapy: https://www12.zippyshare.com/v/1A7bhGL6/file.html na rozgrzewce go dostałeś, ale nie widać na demku hltv, że masz owy perk, ale nawet A3ro to napisał.. 

@elo elo 350 Ty chyba sobie żarty robisz... Co on miał zrobić w tym wypadku? Stać nieruchomo albo go wyrzucić? Nie można na rozgrzewce używać min, rakiet, autodestrukcji. 

Dałbyś również bana jakby ktoś dostał na rozgrzewce awp/scout 1/1  bo wtedy kosa działa tjb jak w/w bronie? 

Sam nie raz dostanę taki perk czy podobny i mi też byś bana dał? XD 

No chłopie pomyśl trochę, to nie boli... 

Za momencik dopiszę ostrzeżenie, dziękuję dobranoc. Tyle w temacie

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...