wandi Napisano 2 Sierpnia 2019 #564420 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2019 Trzeba zmienić albo pkt. regulaminu ( Odświeżanie tematów jest dozwolone raz na 48h. ) albo to, że w temacie dany "temat" można odświeżyć co 24h, poprzez naciskanie guziczka, elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 4 Sierpnia 2019 Autor #564604 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2019 tak jest MARCIN3K, VisTeR.' i RYBSON dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 7 Sierpnia 2019 Autor #564877 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 jak widać każdy ma wyjebane, przykry widok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 7 Sierpnia 2019 #564880 Administrator Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 @Baniatowaty Moja propozycja to raz na 24h bez konieczności naciskania tego guzika. Zobacz sobie i ustal najlepiej z moderatorami jak tam chcecie. @wale se wiadro Mogłeś kogoś tu oznaczyć bo szczerze powiedziawszy sam nie zauważyłem tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 7 Sierpnia 2019 Autor #564890 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 (edytowane) no to oznaczę kogoś ważnego dla mnie @Knopa temat stoi od piątku, mamy środę - no słabo administracjo ;p Edytowane 7 Sierpnia 2019 przez wale se wiadro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 7 Sierpnia 2019 #564891 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 Sam nie wiedziałem, że temat powstał. Oznaczajcie chociaż jedną osobę z administracji. Ta gwiazda REF to coś daje? Kliknąłem i w sumie nic się nie stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 7 Sierpnia 2019 #564892 Administrator Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 6 minut temu, Bezzi napisał: Sam nie wiedziałem, że temat powstał. Oznaczajcie chociaż jedną osobę z administracji. Ta gwiazda REF to coś daje? Kliknąłem i w sumie nic się nie stało. Olać tą gwiazdkę. Lepszą opcją jest tradycyjne odświeżanie. wandi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 7 Sierpnia 2019 #564920 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 @aquax Osobiście to ja bym to zostawił po staremu, czyli 48h, a co do przycisku to bym dopisał w regulaminie, że taka możliwość istnieje po 24h. No chyba, że ten przycisk się zmieni też na 48h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 7 Sierpnia 2019 #564921 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 a ja bym wy*********ł ten przycisk po prostu i po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 7 Sierpnia 2019 #564922 Administrator Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 Zostawiam Tobie decyzcję @Baniatowaty .Pogadaj z modkami i daj znać tu w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 7 Sierpnia 2019 #564974 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 Wnioski są takie, zostawiamy jak było czyli odświeżanie przez pisanie posta po upływie 48h, a co do przycisku to doszły mnie słuchy, że niektórzy nawet go nie mają więc chyba do usunięcia . @aquax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 7 Sierpnia 2019 #564981 Administrator Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi