Skocz do zawartości

Skarga na Admina Marcin'a

peks

Rekomendowane odpowiedzi

Data/czas zdarzenia: 9.08.2019  | 21:10
Nick Admina/Gracza: MarCineeeeeek.
Dowód(Ss'y/Demko): AmxBans multi-head, proszę sprawdzić bany na mnie.
Uzasadnienie:

Gdy grywam u Was na serwerze CODMOD 45K od pewnego czasu nie posiadałem czegoś takiego jak "lagi", często grywam z administracją serwera, przechodząc do sedna sprawy.

Gdy tylko zjawia się wyżej wymieniony gracz/admin na serwerze, dosłownie po 2-3 minutach dostaje kick'a/ bana, o treści "ogarnij lagi".

Żaden gracz jak i na innych serwerach nie zwrócił mi uwagi że posiadam jakieś "lagi", owszem, może występować z mojej strony jakieś "lagi" ale według admina Marcina, posiadam je tylko JA.

Wielu graczy nowych posiada jakieś "lagi", lecz są lekceważone przez tegoż admina.

Ogólnie wychodzę z założenia iż ADMINISTRATOR pomaga graczom, tak aby rozgrywka była wesoła i satysfakcjonująca dla każdej ze stron, a nie tylko ją karała, chyba na tym nie polega administrowanie?

Wnoszę o upomnienie i zwrócenia uwagi Marcinowi, aby nie bawił się amxbans'em, tylko sprawdził swój komputer.
Świadkowie: nie dotyczy.

Pozdrawiam

• Użytkownik

To ja ci gościu powiem tak wbijasz na serwer masz takie lagi, że jesteś praktycznie nie trafialny....

Nie tylko ja widzę te lagi, bo kilka godzin temu pisał też o tym inny admin Baba_Yaga twoje lagi widzi też cały serwer więc nie wymyślaj :) 

http://d1.hltv.org.pl/srv23609/HLTV-1908092147-fy_snow.dem.zip

0:55 tutaj proszę bardzo przykład twoich lagów :)

1:36-44 Po raz kolejny twoje lagi 

2:00 również

3:10 również
Aaaa i jeszcze jedno pisałem Ci na @@, żebyś ogarnął lagi, ale nie reagowałeś :D 

Lagi są doskonale widoczne i to nie jest żaden mój wymysł takich twoich akcji było więcej, ale myślę, że tyle wystarczy ;) 

Pozdrawiam Marcinek :) 

Edytowane przez Marcineeek.

Ban słuszny. Po przejrzeniu demka widzę od razu, jak klatkujesz. skargę oddalam.

@aureox  @Ripton proszę o przeniesienie tematu do działu https://multi-head.pl/forum/385-skargi-i-problemy/ bo w tym dziale nie jestem w stanie tego zamknąć

Edytowane przez No Pr0blem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...