peks Napisano 9 Sierpnia 2019 #565205 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 Data/czas zdarzenia: 9.08.2019 | 21:10 Nick Admina/Gracza: MarCineeeeeek. Dowód(Ss'y/Demko): AmxBans multi-head, proszę sprawdzić bany na mnie. Uzasadnienie: Gdy grywam u Was na serwerze CODMOD 45K od pewnego czasu nie posiadałem czegoś takiego jak "lagi", często grywam z administracją serwera, przechodząc do sedna sprawy. Gdy tylko zjawia się wyżej wymieniony gracz/admin na serwerze, dosłownie po 2-3 minutach dostaje kick'a/ bana, o treści "ogarnij lagi". Żaden gracz jak i na innych serwerach nie zwrócił mi uwagi że posiadam jakieś "lagi", owszem, może występować z mojej strony jakieś "lagi" ale według admina Marcina, posiadam je tylko JA. Wielu graczy nowych posiada jakieś "lagi", lecz są lekceważone przez tegoż admina. Ogólnie wychodzę z założenia iż ADMINISTRATOR pomaga graczom, tak aby rozgrywka była wesoła i satysfakcjonująca dla każdej ze stron, a nie tylko ją karała, chyba na tym nie polega administrowanie? Wnoszę o upomnienie i zwrócenia uwagi Marcinowi, aby nie bawił się amxbans'em, tylko sprawdził swój komputer. Świadkowie: nie dotyczy. Pozdrawiam Zi3lony, klqs i MARCIN3K dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 9 Sierpnia 2019 #565212 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) @Marcineeek. @No Pr0blem zobacz te demko. Edytowane 10 Sierpnia 2019 przez WaRninG1 MARCIN3K, Zi3lony i No Pr0blem dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 9 Sierpnia 2019 #565217 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) To ja ci gościu powiem tak wbijasz na serwer masz takie lagi, że jesteś praktycznie nie trafialny.... Nie tylko ja widzę te lagi, bo kilka godzin temu pisał też o tym inny admin Baba_Yaga twoje lagi widzi też cały serwer więc nie wymyślaj http://d1.hltv.org.pl/srv23609/HLTV-1908092147-fy_snow.dem.zip 0:55 tutaj proszę bardzo przykład twoich lagów 1:36-44 Po raz kolejny twoje lagi 2:00 również 3:10 również Aaaa i jeszcze jedno pisałem Ci na @@, żebyś ogarnął lagi, ale nie reagowałeś Lagi są doskonale widoczne i to nie jest żaden mój wymysł takich twoich akcji było więcej, ale myślę, że tyle wystarczy Pozdrawiam Marcinek Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez Marcineeek. peks i Zi3lony dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peks Napisano 10 Sierpnia 2019 Autor #565242 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 Gościu to nie do mnie, bo widziałem w Podaniu twoim ze masz 16 lat, trochę kultury ? Zi3lony i MARCIN3K dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 10 Sierpnia 2019 #565247 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 (edytowane) Ban słuszny. Po przejrzeniu demka widzę od razu, jak klatkujesz. skargę oddalam. @aureox @Ripton proszę o przeniesienie tematu do działu https://multi-head.pl/forum/385-skargi-i-problemy/ bo w tym dziale nie jestem w stanie tego zamknąć Edytowane 10 Sierpnia 2019 przez No Pr0blem WaRninG1, MARCIN3K, Zi3lony i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 10 Sierpnia 2019 #565256 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl MARCIN3K i No Pr0blem dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi