elo elo 350 Napisano 16 Sierpnia 2019 #566068 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) Dzisiaj wyjątkowo bez tekstu pogrubionego (nie ma mnie przy laptopie) Co sądzisz o LGBT? Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez elo elo 350 ARNOLD KOPYTO dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kG. Napisano 16 Sierpnia 2019 #566069 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) o Lej Gorzałę Bo Trzęsie? A tak serio to dla mnie banda idiot** Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez kG. elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARNOLD KOPYTO Napisano 16 Sierpnia 2019 #566070 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 LGBT skrótowiec odnoszący się do lesbijek, gejów, osób biseksualnych oraz osób trans płciowych jak dla mnie fe elo elo 350 i Shock_Therapy dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 16 Sierpnia 2019 #566071 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 Na LPG auto słabo idzie jedyne co przemawia za LPG to to ze taniej jazda wychodzi. Tylko Diesel. Pozdrawiam elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clueey Napisano 16 Sierpnia 2019 #566077 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) W sumie ciężki temat, budzący kontrowersje wśród wielu osób. Ja tam nic nie mam do LGBT, ponieważ mam wielu znajomych, którzy są homoseksualni, nigdy mi to specjalnie nie przeszkadzało. Tacy ludzie to też ludzie. Oczywiście przyznaję, że z lekka mnie to obrzydza, gdy gdzieś na ulicy przykładowo chłopak z chłopakiem się obściskuje, ale też nie wszystkie osoby LGBT się tym aż do tego stopnia ,,chwalą", więc nie mierzę ich wszystkich jednakową miarą, przymykam na to oko. Myślę, że dopóki nic nikomu nie robią to mogą sobie żyć. Sama nie wyobrażam sobie mieć dwóch ojców czy dwóch mam. Miłość to miłość, nie wybiera. Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez Clueey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 16 Sierpnia 2019 #566080 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 Toleruje, ale wolę żeby to się nie szerzyło (czyli aby nie adoptowali dzieci) Shock_Therapy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 16 Sierpnia 2019 #566111 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 Generalnie jak potrzebują to niech się pedalą (czytaj: kochają) jak normalni ludzie w domach. Latają takie pseudo zyeby po ulicach w różowych spódnicach z jajami na wierzchu albo inne gołe, umalowane niedorozwoje. I kto normalny ma to poprzeć? A co z dzieci, które muszą na to patrzeć? Dorzucam zdjęcie w ramach instrukcji działania. ARNOLD KOPYTO, elo elo 350 i Rey dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old Napisano 16 Sierpnia 2019 #566115 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 Szanuję wolność słowa i różne poglądy, ale nie zgadzam się z tym wariantem --->rodzina według mnie to Tata i mama Clueey, elo elo 350 i Rey dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 16 Sierpnia 2019 #566137 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 Krótka piłka - mi to wszystko zwisa, ale no k***a błagam niech nie robią tych parad. Polecam posłuchać tego, mam podobne wnioski: Max i elo elo 350 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi