Mikus Napisano 16 Sierpnia 2019 #566138 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 Nick:Mikus Wiek:21 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji:Bardzo dobra Posiadasz mikrofon?:Oczywiście Dlaczego własnie Ty?: Myślę, że po chwili degradacji trochę uspokoiłem się. Jestem oczywiście osobą pomocną a zarazem miłą i kulturalną. Staram się innym użytkownikom TeamSpeaka pomóc np: przekierować do odpowiednich osób albo pomóc im samodzielnie. Staż na sieci: Niedługo będzie 6 lat Co wprowadzisz na naszego Ts? Konkursy, dawno tego nie było Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Nie senor, elo elo 350 i old dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 16 Sierpnia 2019 #566147 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 Mikołaju, Na złocie naprawdę zaprezentowałeś się z dobrej strony, od pewnego czasu zauważyłem u Ciebie zmianę w zachowaniu - pozytywna zmiana:D Generalnie to ciężko jest odbudować zaufanie u ludzi po degradacji, ale jestem zdania, że wszystko da się zrobić - wystarczy tylko chcieć Tak jak już wspomniałem u Borna, w tej rekrutacji kandydaci są konkretni i możesz mieć ciężko, aby powrócić na stare śmieci, niemniej życzę powodzenia i wszystkiego najlepszego:D Mikus dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old Napisano 16 Sierpnia 2019 #566150 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 25 minut temu, aureox napisał: Mikołaju, Na złocie naprawdę zaprezentowałeś się z dobrej strony Mega, ale to mega miła i sympatyczna soba! Opanowana i dojrzała według mnie jak na swój wiek! Kandydat na medal i posadę. Powodzenia Mikus dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 16 Sierpnia 2019 #566187 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 Z Tobą rozmawiałem w tedy jak Cię kerowałem w lolu, ale: +Był modem (nie wiem za co dostał degrada) + Staż +Czasem i pomoże jakiemuś użytkownikowi, +Kultura Na Tak, pozdro. Mikus dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 17 Sierpnia 2019 #566194 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 Nic do Ciebie nie mam ale uważam, że byłeś już moderatorem ts'a i warto dać szansę innym. Jestem na nie. Mikus dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femarix Napisano 17 Sierpnia 2019 #566245 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 Nic do Ciebie nie mam ale uważam, że byłeś już moderatorem ts'a i warto dać szansę innym. Jestem na nie. i główny powód tez jest taki , że juz jeden Radomiak złożył podanie jednego przeboleje ale dwóch xDD to nie. Gustaw, joolz i Mikus dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 17 Sierpnia 2019 #566261 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 Nie, byłeś kiedyś modkiem i odstawiałeś cyrki, i to takie P O T Ę Ż N E, pozdro Mikus dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 17 Sierpnia 2019 #566285 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 Pozostali kandydaci okazali sie lepsi, zapraszam przy kolejnej rekrutacji. wandi i Gormit lowca kotow dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 17 Sierpnia 2019 #566286 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi