Skocz do zawartości

A co mi szkodzi ;) (czekam na hejty)

Mikus

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:Mikus
Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji:Bardzo dobra
Posiadasz mikrofon?:Oczywiście
Dlaczego własnie Ty?: Myślę, że po chwili degradacji trochę uspokoiłem się. Jestem oczywiście osobą pomocną a zarazem miłą i kulturalną. Staram się innym użytkownikom TeamSpeaka pomóc np: przekierować do odpowiednich osób albo pomóc im samodzielnie. ;)
Staż na sieci: Niedługo będzie 6 lat
Co wprowadzisz na naszego Ts? Konkursy, dawno tego nie było :D
Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Nie

Mikołaju, 

Na złocie naprawdę zaprezentowałeś się z dobrej strony, od pewnego czasu zauważyłem u Ciebie zmianę w zachowaniu - pozytywna zmiana:D

Generalnie to ciężko jest odbudować zaufanie u ludzi po degradacji, ale jestem zdania, że wszystko da się zrobić - wystarczy tylko chcieć

Tak jak już wspomniałem u Borna, w tej rekrutacji kandydaci są konkretni i możesz mieć ciężko, aby powrócić na stare śmieci, niemniej życzę powodzenia i wszystkiego najlepszego:D 

25 minut temu, aureox napisał:

Mikołaju, 

Na złocie naprawdę zaprezentowałeś się z dobrej strony

Mega, ale to mega miła i sympatyczna soba! Opanowana i dojrzała według mnie jak na swój wiek! 

Kandydat na medal i posadę.

Powodzenia :)

Nic do Ciebie nie mam ale uważam, że byłeś już moderatorem ts'a i warto dać szansę innym. Jestem na nie.  i główny powód tez jest taki , że juz jeden Radomiak złożył podanie jednego przeboleje ale dwóch xDD to nie.

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...