Crashu 7 Napisano 20 Sierpnia 2019 Widzę że administracja serwera COD45k bardzo się stara aby serwer na siebie zarobił. Tak samo jak dany admin robi temat że klasa XXL jest taka op a teraz mówi że to samo co Elite? 2 1 MARCIN3K, GoldNM i aureox dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MARCIN3K 840 Napisano 20 Sierpnia 2019 A idź pan na żartach się nie znacie.... Napisałem to specjalnie ponieważ XXL jest zbyt OP i jak taki bot kupi XXL to będzie grał jeremem z m4, a przez to ludzie wychodzą bo "gó**o serwer" I nawet nie wiesz jak mnie denerwujesz grając jeremem z m4 i innych graczy przy okazji też 1 1 2 Zi3lony, aureox, GoldNM i 1 inny dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sibius 9 Napisano 20 Sierpnia 2019 Zbyt OP? xdd elite ma 1/8 xxl ma 1/6 a to zalezy od losowosci po 2 to nie pierwszy raz jak tak piszesz/mowisz, przez to również gracze placza na xxl i ty jestes tego gownym winowajcom 4 Zi3lony, *JezuS*, aureox i 1 inny dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aquax 2 739 Napisano 20 Sierpnia 2019 @Marcineeek. Mi nie jest do żartów bo nawet nie zdajesz sobie sprawy chyba ile to wszystko mnie kosztuje. Jeżeli masz mi robić taką anty-reklamę to zapłacisz mi za to, że nie kupili xxl tylko elite? Też pożartuję i daję Ci ostrzeżenie w dziale admina. To nie jest pierwsza osoba którą zniechęcasz do kupna xxl (patrzyłem logi) Mówisz również nieprawdę, że xxl zostanie usunięte. Nie wiedziałem o tym nawet ja. Weź się człowieku ogarnij bo w tym tygodniu niektórzy z naszej ekipy na prawdę mają nie pokolei w głowie. 7 1 GoldNM, Rekuseq, MARCIN3K i 5 innych dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aquax 2 739 Napisano 20 Sierpnia 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach