adrianos Napisano 26 Sierpnia 2019 #567768 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2019 Zaczne od tego ze to bylo dziecinada. Dostalem bana bo uzylem airstrike przed 7 sekundami. Ciekawe jak to obliczyl. A wiem jak. Po prostu wzial tzw lewelowca z 200 lvl a dostal pare razy od goscia 88 lvl i zylka mu pelka w szarych komorkach i powod na bana sie znalazl. elo elo 350, A3ro, CukierkowyMario i 1 inny dodali reakcje 1 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 26 Sierpnia 2019 #567770 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2019 @RYBSON @aureox @senor @FunnyPuma prosze o przeniesienie do odpowiedniego działu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikuXD Napisano 26 Sierpnia 2019 #567772 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2019 jak to obliczyłem proste kolego gra zaczyna się 2;30 puściłeś ks dokładnie 2;25 przy akcji był @Roy Keane poza tym kolego mam gdzieś czy ktoś jest lepszy bo nie jestem dobry i uważaj z słownictwem a administracja forum jak zwykle nic nie patrzy pod tym względem elo elo 350, adrianos i A3ro dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianos Napisano 26 Sierpnia 2019 Autor #567776 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2019 (edytowane) słownictwo na miejscu bez przeklenstw z delikatną przenosnia !! Edytowane 26 Sierpnia 2019 przez adrianos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 26 Sierpnia 2019 #567777 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2019 (edytowane) @adrianos najpierw zastosuj się do wzoru Twój nick podczas gry:Godzina, data zdarzenia:Mapa:STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Edytowane 26 Sierpnia 2019 przez WaRninG1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikuXD Napisano 27 Sierpnia 2019 #567863 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2019 Teraz ja jak @adrianos nie wyciągnie żadnych konsekwencji z swojej wypowiedzieć w pierwszym poście rezygnuję z bycia adminem powód nie po to pilnuje porządku aby ktoś kto kopletnie nie zna się na regulaminie mnie obrażał za to że ja go przestrzegamy więc apeluję do odpowiednich władz @RYBSON @FunnyPuma @senor @aquax CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 27 Sierpnia 2019 #567864 Administrator Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2019 Gracz dostaje ostrzeżenie a kolejnym razem bana na okres 1 dnia za niestosowną skargę. WaRninG1 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 27 Sierpnia 2019 #567865 Administrator Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2019 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi