pemeq #URLOP Napisano 2 Września 2019 #568749 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Zgłaszam skargę na admina DzikuXD za niesłuszne zbanowanie mnie za to że niby "ukradłem " Mu perk chodź był sierodek rundy i dałem wymianę i zaakceptował Po drugie jest dodane na serwer możliwość zablokowania wymieniania się perkami więc nie wiem o co chodzi Po trzecie niby pisał na czacie a mi się nic nie wyswietlało Więc pozdrawiam tego admina serdecznie Emulsion ? elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joolz Napisano 2 Września 2019 #568750 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Zapraszamy z dowodami panie rames Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikuXD Napisano 3 Września 2019 #568789 Udostępnij Napisano 3 Września 2019 (edytowane) Opowiem wam jak było koleś bez żadnej wiadomości wysłał mi wymianę perka a ja akurat zmianialem broń która jest pod 1 kilku krotnie dostał informację o oddanie parku i ostrzeżenia mimo to olał temat pisałem 4rundy na@@ Edytowane 3 Września 2019 przez DzikuXD MARCIN3K, syjon., joolz i 3 innych dodali reakcje 2 1 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 3 Września 2019 #568795 Udostępnij Napisano 3 Września 2019 @Vix33nek! Twój admin, zrób coś z tym i wytłumacz ładnie że za takie coś nie banujemy Zi3lony i joolz dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 3 Września 2019 Autor #568855 Udostępnij Napisano 3 Września 2019 10 godzin temu, DzikuXD napisał: Opowiem wam jak było koleś bez żadnej wiadomości wysłał mi wymianę perka a ja akurat zmianialem broń która jest pod 1 kilku krotnie dostał informację o oddanie parku i ostrzeżenia mimo to olał temat pisałem 4rundy na@@ Po pierwsze nie była to początek rundy Po drugie nic mi się nie wyświetliło że pisałeś więc sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikuXD Napisano 4 Września 2019 #568879 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Czytaniem z zrozumieniem 0pk gdzie napisałem początek rundy? Po za tym zawsze będę za takie coś banowal bo to strasznie psuje rozgrywkę i nie podam z nicku ale kilku adminowi się zmna zgadza A3ro, klqs, pemeq #URLOP i 2 innych dodali reakcje 1 2 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 4 Września 2019 #568885 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 3 godziny temu, DzikuXD napisał: Czytaniem z zrozumieniem 0pk gdzie napisałem początek rundy? Po za tym zawsze będę za takie coś banowal bo to strasznie psuje rozgrywkę i nie podam z nicku ale kilku adminowi się zmna zgadza W takim razie podaj mi punkt w regulaminie serwera gdzie piszę, że za takie coś BANUJEMY? @Vix33nek! twój admin rób z nim co uważasz pemeq #URLOP i Zi3lony dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 4 Września 2019 #568886 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Panowie, nie wiem dlaczego ten temat dalej trujecie, nie ma dowodów w postaci ssów/demka, więc skarga słuszna, @Vix33nek! nagrodzi admina, @rames podaj mi jeszcze swój nick na pw. UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 4 Września 2019 #568887 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi