WaRninG1 Napisano 12 Września 2019 #569592 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 (edytowane) Data zdarzenia:Przed wczoraj Nick gracza:Bezzi Dowody:Temat w którym mnie zdegradował Świadkowie: @MARCIN3K Uzasadnienie:Dostałem degrada, okej mogło się tak zdarzyć, ale Bezzi, zamiast Mnie wcześniej uprzedzić, za co, czy coś, to po prostu usnął mnie z grupy, a potem widzę temat w którym jestem zdegradowany. PIsałem o tym z @No Pr0blem, ale mówił, że nie wie za co dostałem degrada, a jak napisałem do Bezziego to tylko odczytał wiadomość, a nic Mi nie wyjaśnił, przepraszam, że piszę odwołanie dopiero 2 dni po degradzie, ale myślałem, że OP UBT Mi to wyjaśni, ale jak widać nie.. @aquax Edytowane 12 Września 2019 przez WaRninG1 RYBSON, elo elo 350, Squb i 4 innych dodali reakcje 1 1 2 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 12 Września 2019 #569593 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 @Bezzi myślę, że powinieneś napisać jakieś wyjaśnienia. RYBSON, MARCIN3K, sypkilopez i 2 innych dodali reakcje 4 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 13 Września 2019 #569610 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 Rozmawialiśmy o tym wcześniej, przejrzyj skargi na Ciebie, przejrzyj swoje zachowanie. Osobiście nie chce osoby w ubt z taką postawą. To, że zostałeś zdegradowany nie oznacza przecież, że nie możesz napisać ponownego podania za jakiś okres. Nie odpisałem Ci, bo po ludzku nie miałem czasu. Następnym razem poczekaj na odpowiedź. WaRninG1 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 13 Września 2019 #569611 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 Myślę, że sprawa wyjaśniona no to @WaRninG1 zapraszamy do złożenia podania na nowo za jakiś czas Temat zamykam. WaRninG1 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 13 Września 2019 #569612 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi