Te-Tris Napisano 16 Września 2019 #569833 Udostępnij Napisano 16 Września 2019 (edytowane) Nick: Te-TrisWiek: 27Doświadczenie (w byciu adminem): Kadencja w innej sieci x lat temu, plus około pół roku tutaj na DD2Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6Staż w CS: Steam od 26.02.2008rSteam / NonSteam: STEAM_0:0:18316303Dlaczego Ty: Z powodów osobistych zrezygnowałem z pełnienia funkcji Admina dość sporo czasu temu, po stabilizacji i powrocie chęci do gry wróciła też moja chęć by ponownie dołączyć do grona najlepszych mordeczek (no może prócz bota sypkiego bez oporu ^^) a przede wszystkim wspomóc w zarządzaniu i ogarnianiu serwera. Jakim byłem Adminem to starzy wyjadacze być może pamiętają. Jaki będę? Czas pokaże jeśli dostanę drugą szansę Kontakt: SteamLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Te-Tris/80.72.43.106:27027/ Edit: Ilość czasu jaki poświęcam na grę dziennie jest wprost proporcjonalny do chęci mordu i wynosi co najmniej wymagane minimum Edytowane 16 Września 2019 przez Te-Tris PYSKACZ, ARNOLD KOPYTO i joolz dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wild Napisano 16 Września 2019 #569838 Udostępnij Napisano 16 Września 2019 gt + wiek+ steam+ Na tak, pamietam jak gralem z tobą, bylem tez adminem dd2 , spoko gracz, mily, bezproblemowy. ARNOLD KOPYTO i Te-Tris dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 16 Września 2019 #569861 Udostępnij Napisano 16 Września 2019 za tego bota jestem na duże nieeeee.... a tak na poważnie to coś tam zaczął grać więcej więc na pewno się przyda bo ogarnia te tematy. kultura jest doświadczenie jest jestem na TAK ( za tego bota masz kosę) ARNOLD KOPYTO, No Pr0blem i Te-Tris dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARNOLD KOPYTO Napisano 16 Września 2019 #569869 Udostępnij Napisano 16 Września 2019 Cześć coś tam strzela Wiek + Gt spoko był adminem ogarnia jestem na tak Powodzenia Te-Tris dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSKACZ Napisano 17 Września 2019 #569887 Udostępnij Napisano 17 Września 2019 Jestem na tak -Kultura -staż na stanowisku admina -wiek Adminów nigdy nie za mało Te-Tris dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PampasowieC Napisano 17 Września 2019 #569892 Udostępnij Napisano 17 Września 2019 (edytowane) Oczywiście na tak co tu argumentować, czas się znalazł, zima idzie- serwer pełny. Jestem za przywróceniem. Edytowane 17 Września 2019 przez PampasowieC Te-Tris dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia Napisano 17 Września 2019 #569898 Udostępnij Napisano 17 Września 2019 W tym podaniu to brak minusów, a same te Wasze plusy. Byłeś już tutaj adminem, masz teraz jak sam wspomniałeś chęci i czas, więc pomógłbyś pozostałym, jesteś znany, a to też się liczy. Dzieciakiem już nie jesteś, więc nic tylko dać drugą szansę. Powodzenia ? Te-Tris dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaizen Napisano 17 Września 2019 #569934 Udostępnij Napisano 17 Września 2019 Ja też jestem na tak, sprawdzona postać. Nie ma co tu się rozpisywać, wie o co biega, ma doświadczenie i zna wszystkich. Te-Tris dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumi555 Napisano 17 Września 2019 #569935 Udostępnij Napisano 17 Września 2019 Wg mnie tak , każdemu czasami może się zdarzyć moment w życiu , że coś nie idzie tak jak mi rasz długą w TT no ale co poradzić ;D Jestem na TAK ! joolz i Te-Tris dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 17 Września 2019 #569959 Udostępnij Napisano 17 Września 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Te-Tris dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi