A3ro Napisano 5 Października 2019 #571359 Udostępnij Napisano 5 Października 2019 Cześć wszystkim. Piszę temat w sprawie przywrócenia najlepszej klasy na tym serwerze jaką był Cichy Zabójca. Tak jak już kiedyś pisałm nie wiem dlaczego została usunięta.Wiem że trzeba ogarnąć aktualne klasy na serwerze ale taka nowość by była fajna. A oto co miała ta klasa: Cichy Zabójca: Bronie: m4 Umiejętności: 2x dmg w plecy, 1/4 na odrodzenie się po śmierci i ciche kroki Staty: nie pamiętam już dokładnie, ale do ustalenia Zapraszam do wypowiedzi: @Roy Keane, @ariadrin, @elo elo 350, @Smiercionosny, @Losik, @Nie!?!, @Kempes # i innych graczy serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 5 Października 2019 #571360 Udostępnij Napisano 5 Października 2019 (edytowane) Najlepszy był zeus, do póki słabi gracze płakali że za mocny, na tak. A i nie oznaczajcie mnie w postach o 400 ;-; Edytowane 5 Października 2019 przez elo elo 350 Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 5 Października 2019 #571364 Udostępnij Napisano 5 Października 2019 Proponuję usunięcie klasy niegrywalnej i dodanie tej klasy. Na tak A3ro dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T3@M Napisano 5 Października 2019 #571365 Udostępnij Napisano 5 Października 2019 Oczywiście że na TAK Ps. @A3ro i tak wam nieodpuści będzie dotąd pisał aż dodacie tą klase A3ro i Gormit lowca kotow dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ariadrin Napisano 5 Października 2019 #571383 Udostępnij Napisano 5 Października 2019 uparty Ciastek :p dodajcie juz mu ta klase :p jestem za ^^ A3ro dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smiercionosny321 Napisano 5 Października 2019 #571385 Udostępnij Napisano 5 Października 2019 Jestem NA Tak ,niech ma tą klasę ale liczę ze jak już wszystko bd ogarniętę z perkami i klasami to wrócimi do Wątku klasy <<Narkoman>> ;P T3@M i A3ro dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losik Napisano 6 Października 2019 #571429 Udostępnij Napisano 6 Października 2019 (edytowane) Jestem jak najbardziej za wyczyszczeniem klas z tych niegrywalnych i wrzuceniem czegoś świeżego. Jednak na serwerze jest do zrobienia znacznie więcej rzeczy. Spisanie REGULAMINU, spójnego i logicznego, porządek w mapach ( rzygam już graniem westów i dustów w kółko ), błędy w perkach. PS: Ciastek na admina Edytowane 6 Października 2019 przez Losik A3ro i T3@M dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nie!?! Napisano 6 Października 2019 #571446 Udostępnij Napisano 6 Października 2019 Jak najbardziej na tak A3ro i Gormit lowca kotow dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 8 Października 2019 #571588 Udostępnij Napisano 8 Października 2019 Proponuję poczekać aż aquax skończy "balansować" klasy i perki, dopiero w tedy pisać propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 10 Października 2019 Autor #571761 Udostępnij Napisano 10 Października 2019 (edytowane) @aquax, @Baniatowaty co sądzicie? Edit. @aquax, @Baniatowaty Edit. @Baniatowaty, @WolfIDraV ogarnął by to ktoś Edytowane 15 Października 2019 przez A3ro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 17 Października 2019 #572324 Udostępnij Napisano 17 Października 2019 Po rozpatrzeniu propozycji klasa zostaje przywrócona A3ro dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 17 Października 2019 #572325 Weteran MH Udostępnij Napisano 17 Października 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi