elo elo 350 Napisano 6 Października 2019 #571477 Udostępnij Napisano 6 Października 2019 Zasady:- Limit pytań wynosi 100. Po uzbieraniu tej liczby pytań temat zostaje zamknięty lub po tygodniu od założenia tematu.- Pytania zadajemy prefiksem [P], odpowiedź [O].-Zabrania się również zadawania pytań takich samych jak zadali je inni użytkownicy.-Zabrania się kopiowania pytań własnych, bądź innych użytkowników z poprzednich edycji Q&A! Pytania mogą być podobne, lecz nie skopiowane metodą kopiuj-wklej. PROSIŁBYM O CZYTANIE REGULAMINU! Wszelkie posty niezgodne z regulaminem będą edytowane. Pytania do @Ripton'a zadajecie do soboty (12.10), a następnie @Ripton do niedzieli (13.10) stworzy temat z odpowiedziami. Gormit lowca kotow i Ripton dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia Napisano 6 Października 2019 #571480 Udostępnij Napisano 6 Października 2019 [P] Jak zaczęła się Twoja przygoda z Multi-Head? [P] Czym zajmujesz się na co dzień? [P] Masz w swoim życiu taką osobę z którą przyjaźnisz się od dzieciństwa? [P] Najdziwniejsze miejsce w jakim zasnąłeś, to? [P] Myślisz, że odżywiasz się zdrowo - - czy jednak daleko Ci do zdrowego odżywiania? [P] Uważasz, że należysz do ludzi śmiałych czy nieśmiałych? [P] Gdybyś miał możliwość usunięcia kogoś z forum, kto by to był? [P] Czy miałeś taką sytuację kiedy ktoś obcy zaczepił Cię na mieście pytając o drogę, a Ty mimo iż wiedziałeś jak tam dojść, to odpowiedziałeś "nie wiem"? elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 7 Października 2019 #571523 Udostępnij Napisano 7 Października 2019 [P] Czy @Malutka to Twoja dziewczyna, czy po prostu siedzisz w friendzone? [P] Tak? Squb i Malutka dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 7 Października 2019 #571529 Udostępnij Napisano 7 Października 2019 [P] Jak to jest walić krupnik w szkolnym kiblu? [P] Czego dajesz się sobą bawić? Malutka i Ripton dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Października 2019 #571614 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Października 2019 [P] Czy lubisz jak ktoś ciebie maca po bródce? [P] Kiedy rozwiążesz problem, o którym wie nasze wtajemniczone męskie grono? Gormit lowca kotow, RYBSON i Ripton dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 9 Października 2019 #571691 Udostępnij Napisano 9 Października 2019 [P] Kto lagi ma? Ripton i Gormit lowca kotow dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 9 Października 2019 #571692 Udostępnij Napisano 9 Października 2019 [P] Kiedy znajdziesz sobie robotę? [P] Co z sylwestrem? [P] Dlaczego się na mnie złościsz, gdy skaczę po Twoim polu? [P] Obudzisz mnie znów jutro? [P] Yuumi pod tanka? [P] Gdzie ta moja herbata? [P] Wstawisz kiedyś swoje zdjęcie na forum/fb? [P] Kiedy mi w końcu coś zaśpiewasz? [P] Najlepszy tekst na podryw? [P] Co z tą Krainą Lodu 2? [P] You are speed? Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 11 Października 2019 Autor #571820 Udostępnij Napisano 11 Października 2019 [P] Dlaczego Ripton? [P] Dlaczego @LOLSON wyzywa Cię od naczelnego stulejarza forum? [P] Jak tam w moderacji tsa jak i forum? [P] Który lvl w lol'u? (Nie chce mi się sprawdzać) [P] Pozdrowisz? Pozdrawiam i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 12 Października 2019 Autor #571866 Udostępnij Napisano 12 Października 2019 Dzięki za pytania. @Ripton proszę o odpowiedzi do jutra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 12 Października 2019 Autor #571867 Udostępnij Napisano 12 Października 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi