聽WaRninG1 Napisano 7 Pa藕dziernika 2019 #571580 Udost臋pnij Napisano 7 Pa藕dziernika 2019 Nick:WaRninG1Wiek:16Link do BanID:https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:457966692CS 1.6/CS:GO: CSGOIle czasu dziennie sp臋dzasz na forum:2-3hDwumiesi臋czny sta偶 na forum (Tak/Nie):TakCo艣 o sobie:Witam jestem Mateusz zamieszkuj臋 wojew贸dztwo Mazowieckie interesuje si臋 grami, sportami walki oraz muzyk膮. Aktualnie mam 16 lat i mieszkam w ma艂ej miejscowo艣ci Baczki. Jestem mi艂膮 i intelig臋tn膮 osob膮. Lubie ogl膮da膰 czyje艣 demka np. jakiego艣 gracza i ocenia膰, czy ma jakie艣 haksy, czy te偶 nie.Do艣wiadczenie:Mia艂em ju偶 UBT na sieciDlaczego Ty:Du偶o os贸b mnie lubi jak i zna zawsze, gdy kto艣 ma jaki艣 problem zg艂asza si臋 do mnie, a Ja mu staram si臋 pom贸c, ze wszystkich moich si艂. Nie sprawiam k艂opot贸w, nie wchodz臋 w k艂贸tnie itp. Jestem cz艂owiekiem uczciwy nigdy nikomu nic nie zrobi艂em jak i nie zawini艂em. Umiem rozr贸偶ni膰 cheatera od czystego gracza. Gdy jest jaka艣 trudna sytu艂acja zg艂aszam si臋 do drugiego admina, 偶eby Mi pom贸g艂 oceni膰. Jestem sprawiedliwy, wi臋c dla mnie takie s艂owa, 偶e gracz jest sta艂ym graczem, albo by艂 kiedy艣 adminem, albo jest moim najlepszym koleg膮, nie ma dla mnie znaczenia, przy banowaniu za podejrzane cheaty. Ps. Przysi臋gam, 偶e ju偶 nie b臋d臋 odwala膰 takich b艂臋d贸w co wcze艣niej. Pozdrawiam! Gustaw, aureox, 聽MARCIN3K i 6 innych dodali reakcje 1 3 1 2 2 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 8 Pa藕dziernika 2019 #571591 Udost臋pnij Napisano 8 Pa藕dziernika 2019 Ju偶 mia艂e艣 swoje szanse, wi臋kszo艣膰 ekipy jest na nie tak偶e podanie odrzucone. Bachu, Squb i elo elo 350 dodali reakcje 1 2 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 8 Pa藕dziernika 2019 #571592 Udost臋pnij Napisano 8 Pa藕dziernika 2019 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 8 Pa藕dziernika 2019 #571604 Udost臋pnij Napisano 8 Pa藕dziernika 2019 Dodam co艣 od siebie bo musz臋 Mia艂e艣 swoje szanse, po raz enty sk艂adasz podanie, po ostatnim razie dosta艂e艣 ode mnie "lekki" zestaw (bo wiem co co艣 tam umiesz) i zaraz po degradacji sk艂adasz podanie, kolego, nie widz臋 Ci臋 w UBT i dop贸ki lataj膮 mi mi motylki wok贸艂 nicku, b臋dziesz mia艂 ci膮gle odrzucane podanie. Kyou, LOVASSS, 聽MARCIN3K i 4 innych dodali reakcje 1 1 4 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi