Skocz do zawartości

Slodkaniewinna

Slodka niewinna

Rekomendowane odpowiedzi

Nick :|T-MAJ#R|słodka niewinna:*

Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na kilku serverowniach.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7.

Staż w CS-sie:  Ok:6 lat.

Steam / NonSteam:  Steam.

Dlaczego Ty:

Podoba mi się server tam zawsze panuje tam fajna i miła atmosfera do której chce się wracać. 

Dlatego też chciałem pomoc w łapaniu graczy używających wspomagaczy , osób które nie przestrzegają regulaminu .'

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1/2 godziny zależy o której wrócę z praktyk , ostatnie 2 tygodnie byłem mniej aktywny z powodu praktyk ale we wtorek  (15.10) już się kończą wiec zacznę grac regularnie .

Kontakt: oryginalnie  steam : https://steamcommunity.com/profiles/76561198816010616/ ewentualnie Facebook.

Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/|T-MAJ#R|słodka niewinna%3A*/80.72.43.106:27027/

Miłego wieczoru

Pozdrawiam Mateusz 

• Opiekun CS 1.6 ONLY DD2
  • Kobieta
  • Inwestor

Zanim się tu reszta rozpisze to wkroczę ja.  Gt w kratkę, musisz je poprawić bo my na słowo nie uwierzymy, że będziesz grał więcej. U nas czyny nie słowa ;)  2 sprawa to mikro. U admina to podstawa, temu też pewnie słaba komunikacja z graczami i ograniczyłeś się do kilku znajomych na serwerze no bo ciężko pisać z wszystkimi na raz ;) Komunikatywność u Admina jest tak samo wymagana jak np steam, mikro czy kultura z którą też różnie bywało ;) Na dzień dzisiejszy podanie zamykam na  a Ty w pierwszej kolejności ogarnij mikrofon a później popracuj nad resztą. Otworzę je za 2 tygodnie i zaproszę resztę do wypowiedzi.

Zgodnie z obietnicą otwieram temat i zapraszam do wypowiedzi.

@sypkilopez @Alcymon @VoN @Te-Tris @Kaizen @joolz @Gumi555 @Shock_Therapy @Egzekutor1 @Cocona_!

• 2 weeks later...
Dnia 12.10.2019 o 20:27, Slodka niewinna napisał:

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1/2 godziny zależy o której wrócę z praktyk , ostatnie 2 tygodnie byłem mniej aktywny z powodu praktyk ale we wtorek  (15.10) już się kończą wiec zacznę grac regularnie .

Widziałem kilka razy na serwerze, nie mam zastrzeżeń, ale jestem na nie z powodu słabej aktywności.

10 godzin temu, VoN napisał:

Również zauważyłem brak kultury, a jestem na to wręcz uczulony.  

Odpuść sobie, jestem na nie. 

Potwierdzone info. Pograj jeszcze trochę i spróbuj na nowo. Adminow czasami gra więcej niż graczy

• Opiekun CS 1.6 ONLY DD2
  • Kobieta
  • Inwestor

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...