Slodka niewinna Napisano 12 Października 2019 #571922 Udostępnij Napisano 12 Października 2019 Nick :|T-MAJ#R|słodka niewinna:* Wiek: 18. Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na kilku serverowniach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7. Staż w CS-sie: Ok:6 lat. Steam / NonSteam: Steam. Dlaczego Ty: Podoba mi się server tam zawsze panuje tam fajna i miła atmosfera do której chce się wracać. Dlatego też chciałem pomoc w łapaniu graczy używających wspomagaczy , osób które nie przestrzegają regulaminu .' Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1/2 godziny zależy o której wrócę z praktyk , ostatnie 2 tygodnie byłem mniej aktywny z powodu praktyk ale we wtorek (15.10) już się kończą wiec zacznę grac regularnie . Kontakt: oryginalnie steam : https://steamcommunity.com/profiles/76561198816010616/ ewentualnie Facebook. Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/|T-MAJ#R|słodka niewinna%3A*/80.72.43.106:27027/ Miłego wieczoru Pozdrawiam Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 12 Października 2019 #571941 Udostępnij Napisano 12 Października 2019 Zanim się tu reszta rozpisze to wkroczę ja. Gt w kratkę, musisz je poprawić bo my na słowo nie uwierzymy, że będziesz grał więcej. U nas czyny nie słowa 2 sprawa to mikro. U admina to podstawa, temu też pewnie słaba komunikacja z graczami i ograniczyłeś się do kilku znajomych na serwerze no bo ciężko pisać z wszystkimi na raz Komunikatywność u Admina jest tak samo wymagana jak np steam, mikro czy kultura z którą też różnie bywało Na dzień dzisiejszy podanie zamykam na a Ty w pierwszej kolejności ogarnij mikrofon a później popracuj nad resztą. Otworzę je za 2 tygodnie i zaproszę resztę do wypowiedzi. Zgodnie z obietnicą otwieram temat i zapraszam do wypowiedzi.@sypkilopez @Alcymon @VoN @Te-Tris @Kaizen @joolz @Gumi555 @Shock_Therapy @Egzekutor1 @Cocona_! Slodka niewinna i No Pr0blem dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumi555 Napisano 26 Października 2019 #573093 Udostępnij Napisano 26 Października 2019 Widziałem na serwie , słyszałem na mikro , ogólnie nie mam zastrzeżeń. Jestem za okresem próbnym , jeżeli będzie problem z godzinami to na okresie próbnym się skończy Pozdrawiam, Tomasz Cie ~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcymon Napisano 26 Października 2019 #573095 Udostępnij Napisano 26 Października 2019 Dnia 12.10.2019 o 20:27, Slodka niewinna napisał: Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1/2 godziny zależy o której wrócę z praktyk , ostatnie 2 tygodnie byłem mniej aktywny z powodu praktyk ale we wtorek (15.10) już się kończą wiec zacznę grac regularnie . Widziałem kilka razy na serwerze, nie mam zastrzeżeń, ale jestem na nie z powodu słabej aktywności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cocona_! Napisano 26 Października 2019 #573106 Udostępnij Napisano 26 Października 2019 Po poście czarnej zmieniłeś zachowanie, pojawiły się problemy z kulturą, a Twoje Gt nadal nie zachwyca. Zdecydowanie na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PampasowieC Napisano 26 Października 2019 #573121 Udostępnij Napisano 26 Października 2019 Również zauważyłem brak kultury, a jestem na to wręcz uczulony. Odpuść sobie, jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joolz Napisano 27 Października 2019 #573132 Udostępnij Napisano 27 Października 2019 10 godzin temu, VoN napisał: Również zauważyłem brak kultury, a jestem na to wręcz uczulony. Odpuść sobie, jestem na nie. Potwierdzone info. Pograj jeszcze trochę i spróbuj na nowo. Adminow czasami gra więcej niż graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 27 Października 2019 #573133 Udostępnij Napisano 27 Października 2019 Przykro mi ale nie tym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 27 Października 2019 #573134 Udostępnij Napisano 27 Października 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi