ARNOLD KOPYTO Napisano 27 Października 2019 #573216 Udostępnij Napisano 27 Października 2019 Nick ARNOLD KOPYTO Wiek:45 Doświadczenie (w byciu adminem): Doświadczenie (w byciu adminem): Bylem wiele razy adminem, prowadziłem również swój serwer, amx opanowany Znajomość AMXX (W skali 1-10): a z 6 Staż w CS-sie: z 15 lat ha Steam / NonSteam: . Steam Dlaczego Ty: Ponieważ przyda się pomocna dłoń Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: sporo z 2 god min Kontakt: gg 45554538 steam Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/ARNOLD KOPYTO/80.72.43.106:27027/ godziny nadrobię miałem kupę roboty pozdrawiam No Pr0blem, sypkilopez, Max i 2 innych dodali reakcje 4 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia Napisano 27 Października 2019 #573218 Udostępnij Napisano 27 Października 2019 (edytowane) Ogólnie to mam zdanie, że na tą chwilę wystarczy adminów na DD2, tym bardziej, że często są na serwerze. Lubię Cię i w ogóle, ale nie na tym to polega. Ja tak jak wspomniałam, uważam, że na chwilę obecną jest wystarczająco ich, a co za tym idzie, dobrze sobie radzą, więc dodatkowa para rąk nie jest im potrzebna, aczkolwiek może oni mają odmienne zdanie i nie zgodzą się z moim. No i Twoje GT to porażka, Arnoldzik, chociaż rozumiem, że praca i w ogóle. Ale skoro chcesz admina, to musisz mieć ten czas, a jak go nie będziesz miał, to i tak nie będą mieli z Ciebie żadnego pożytku. Pozdrawiam i idę Cię zbić na DD2 edit. już wszystko wiem co i jak, co nie zmienia faktu, że teraz może gt trochę podciągnie, a następnie znów nie będzie miał czasu i nie będziecie mieć z niego pożytku... ale co ja tam będę pisać, Wasza sprawa. Edytowane 27 Października 2019 przez Gunia ARNOLD KOPYTO, No Pr0blem i sypkilopez dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 27 Października 2019 #573222 Udostępnij Napisano 27 Października 2019 (edytowane) Witam Może gt na dzień dzisiejszy jest słaby ale: Arnold jest osobą dojrzałą, jeszcze bardziej umacnia Mnie w przekonaniu, że zasługuję na rangę administratora serwera. +Steam +Kultura +Wiek +Za czasów mojej kadencji zgłaszał na u@ GT do nadrobienia! Jestem na TAK Edytowane 27 Października 2019 przez No Pr0blem sypkilopez i ARNOLD KOPYTO dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PampasowieC Napisano 27 Października 2019 #573227 Udostępnij Napisano 27 Października 2019 Z ilością i obecnością adminów jest roznie. Dzisiaj rano sytuacja, że było 4 na serwie, a wieczorem przy wszystkich obsadzonych slotach byłem tylko ja i czekalem jak ktoś wbije żeby wyjść. Arnold nadaje się idealnie na to stanowisko, 0 problemow, znany i lubiany z niego chudy Miś wszystkie wymagania spełnia, jestem za okresem próbnym. sypkilopez i ARNOLD KOPYTO dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egzekutor Napisano 28 Października 2019 #573304 Udostępnij Napisano 28 Października 2019 W porządku gracz. Za całokształt jestem na tak sypkilopez i ARNOLD KOPYTO dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 29 Października 2019 #573353 Udostępnij Napisano 29 Października 2019 W końcu podanie ileż można czekać i ... Cię zabijać na respie tt. Każda para rąk przyda się do pomocy. + Kultura + Doświadczenie + Wie co w trawie piszczy... No i widzimy się na longu. GT to nie wszystko. ( Gracze nie muszą pisać urlopu a Arnold wytłumaczył dlaczego ostatnio miał słabszą aktywność.) Opur. ARNOLD KOPYTO dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitusubaszi Napisano 29 Października 2019 #573398 Udostępnij Napisano 29 Października 2019 Jestem na TAK : kurtura często widuję na serwie doświadczony adminów nigdy za wiele ARNOLD KOPYTO dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 30 Października 2019 #573460 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Witamy w gronie adminów ODD2#1. Powodzenia! ARNOLD KOPYTO dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 30 Października 2019 #573461 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi