Cpt.Zmyslony Napisano 1 Listopada 2019 #573727 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 (edytowane) Hej. Od czasu do czasu pobawię się w Gimpie (2.8), nie jestem zaawansowanym grafikiem, a nawet zwyczajnym. Robię to amatorsko, więc weźcie to z przymrużeniem oka, jednak chętnie posłucham waszych opinii oraz rad. Wybrałem parę znośnych prac. (poniższą sygnaturkę kiedyś zacząłem, ale w sumie nigdy nie skończyłem, nałożyłem kilka warstw tylko) Program: Corel Draw / Adobe Xd Tutaj próbowałem trochę UI (user interface) Prace w tle nie są moje, a mojego kolegi A tutaj proste plakat (i logo) w moim wykonaniu na zajęcia do szkoły #update# Edytowane 8 Listopada 2019 przez Cpt.Zmyslony A3ro, Clueey i Rekuseq dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 1 Listopada 2019 #573730 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Niektóre grafik są fajne Cpt.Zmyslony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clueey Napisano 2 Listopada 2019 #573781 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Niektóre prace wykonane są bardzo ładnie, niektóre średniawka, ale ogólnie podoba mi się! Oby tak dalej! Widać, że jakiś potencjał masz. Cpt.Zmyslony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vertisek Napisano 2 Listopada 2019 #573793 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Nawet mnie przebijasz w gimpie, sam takiego czegoś nie potrafię, szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Zmyslony Napisano 8 Listopada 2019 Autor #574299 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 #update# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 12 Listopada 2019 #574693 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2019 W UI są tragiczne czcionki. Ten obrys w pierwszej pracy w ogóle nie pasuje. Skalowanie przycisków "zamów" itd też bardzo złe. Jest nad czym pracować, nie ma co się poddawać. Pozdro, lecisz do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi