erkeej 17 Napisano 4 Listopada 2019 Witam wszystkich tutaj zgromadzonych Jestem nowy na sieci, takze mam nadzieje, ze nie bedziemy mieli zadnych spin itp hah i ze sie dogadamy i bedziemy razem fajnie spedzac czas ;v a z takich rzeczy o mnie to jestem Gracjan, mam 15 lat, interesuje sie grafika komputerowa w aplikacjach takich jak photoshop czy gimp, duzo czasu spedzam na arenkach takze jesli ktos chce sie zmierzyc to zapraszam, przyjme wyzwanie od kazdego ! milego dzionka lub wieczoru ;3 zalezy kto kiedy czyta ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meaN 92 Napisano 4 Listopada 2019 No hej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RYBSON 2 308 Napisano 4 Listopada 2019 Elo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clueey 973 Napisano 4 Listopada 2019 Witamy! Mamy nadzieję, że zostaniesz z Nami na dłużej! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vertisek 355 Napisano 4 Listopada 2019 No elo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuman 223 Napisano 4 Listopada 2019 Siemka! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Authism 4 Napisano 4 Listopada 2019 Heyo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
A3ro 508 Napisano 4 Listopada 2019 Cześć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
No Pr0blem 1 237 Napisano 4 Listopada 2019 siema. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baniatowaty 1 991 Napisano 4 Listopada 2019 Cześć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pozytywny.exe 1 835 Napisano 4 Listopada 2019 Siemaneczko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach