Gunia Napisano 4 Listopada 2019 #573900 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2019 Co uważasz o związkach na odległość? Mają szansę przetrwać jak dwoje ludzi naprawdę się kocha czy prędzej czy później i tak się rozstaną? Max i Kuman dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clueey Napisano 4 Listopada 2019 #573902 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2019 Moim zdaniem związki na odległość maja sens, choć zależy też jak duża jest ta odległość i co jaki czas mamy szansę na spotkanie się z naszą drugą połówką. Sama byłam w takim związku przez dłuższy czas i wiem, że ma szansę na przetrwanie. Bezzi i Gunia dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 4 Listopada 2019 #573912 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2019 Mają sens jeśli długość nie przekracza długości ramion. Tak poważnie to mają sens w wieku nastoletnim, później już nie z wiadomych przyczyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 4 Listopada 2019 #573913 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2019 Osobiście mam znajomych, którzy żyli rok w związku na odległość a teraz już mieszkają ze sobą kolejny rok więc jak najbardziej istnieje, jednakże jest mała szansa, że to wszystko przetrwa. Trzeba liczyć troszkę na szczęście Gunia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 4 Listopada 2019 #573914 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2019 Moim zdaniem wszystko zależy od osobowości partnerów. Ja sam byłem kilka lat w takim związku. Mieliśmy do siebie 1000 km ale nic się nie posypało. Jeśli się kogoś faktycznie kocha to panuje sie nad wszelakmi "zachciankami". Gunia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuman Napisano 4 Listopada 2019 #573976 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2019 Miłość to miłość. Można być blisko bądź na drugim końcu świata. Jeśli kocha się kogoś naprawdę to kilometry nie mają znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi