Skocz do zawartości

Odwołanie od ostrzeżenia

No Pr0blem

Rekomendowane odpowiedzi

Data zdarzenia: 20:30
Nick gracza: Bezzi
Dowody: 

Świadkowie:
Uzasadnienie: poprawiłem tylko temat, takie tematy się zamyka jeśli gracz nie edytuje tematu. A zostałem potraktowany ostrzeżeniem za spam.

Edit. Sam tak robiłeś a teraz próbujesz kogoś pouczać? Ile razy mi tak zrobiłeś jak byłem tylko ubt? Weź ogarnij się troszkę. To w takim razie po co mamy takie możliwości? Proszę wyjaśnij mi to.

Bezzi cytuję "nikt poza administracją nie ma prawa ingerować" a delikatnie niżej moderacja lub administracja. To jak w końcu jest??

@~Czarna~ a kolega nie może sam odpisać na moje poniższe wiadomości, tylko standardowo potrzebuje twojego wsparcia? Haha śmiechu warte a ostrzeżenia nie będę odrabiać bo na nie nie zasłużyłem  :)

Pani sędzio przepraszam, że w swoim dziale coś robię 

Edytowane przez No Pr0blem

• Premium

Nie masz prawa zamykać zamkniętego tematu. Szablon jest jak zbroja i nikt poza administracją nie ma prawa w nią ingerować. Jeśli coś zostało zamknięte to jest zamknięte. Poprawki zgłasza się moderacji lub administracji.

• Opiekun CS 1.6 ONLY DD2
  • Kobieta
  • Inwestor

Dobra bo się zaczyna zbędna dyskusja. Po to macie takie możliwości, żeby zamykać coś co zamknięte nie jest. Administracja ( nie myl z Administracją z serwerów xD)  nie jest niżej a moderatorzy właśnie od tego są. Przypominam, że jesteś TYLKO Opiekunem UBT, nie administratorem, moderacją, s@ czy kimś komu takie rzeczy wolno robić ;) A wracając do tematu ze skargi to na chłopski rozum szablon @Cocona_! był tak samo dobry jak jak Twój. Bo skoro demko nie działało to nie można było uznać czy gracz jest spalony. A skoro ktoś nie jest spalony to również można uznać, że jest czysty ;)  Zapraszamy do odrobienia ostrzeżenia :)

• Opiekun CS 1.6 ONLY DD2
  • Kobieta
  • Inwestor

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...