Ania Napisano 11 Listopada 2019 #574573 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2019 @senor [P] Co tam u kota, zdrowie dopisuje? [O] Nie jest już taki szalony jak wcześniej ale zdrowie dopisuje Łap aktualną fotkę! [P] Jak się jeździ w tym aucie Roberta, którego nazwy nie znam bo nigdy takiej marki nie widziałem? [O] Auto jest wspólne Jeździ się dobrze chociaż ja wolę troszkę innego rodzaju samochody. [P] Gdybyś brała udział w pojedynku 1 na 1 z Robertem w CS GO to jak myślisz kto by wygrał? (do 10 wygranych rund i tylko na kalachy) [O] Odpowiedź jest prosta! Byłoby 10-0 dla mnie [P] Kto według Ciebie jest bardziej głupi: Ja, Rybson, Sados czy może SzatanWojny który myśli, że może wygrać ze mną w oktagonie? [O] @aureox @Gunia [P] To kiedy wpadasz na DD2? Odstawcie te CS:GO [O] Akurat na to są bardzo małe szanse [P] Planujesz jeszcze kiedyś wrócić na forum i pomagać czy jednak wchodzisz tylko od czasu do czasu, a jakieś rangi Cię nie interesują? [O] Na forum w sumie zaglądam codziennie ale przyznam, że wchodzę już coraz rzadziej. Czy planuję wrócić do jakiejś rangi? Raczej nie, nie w obecnej sytuacji [P] Gdybyś miała wskazać osobę z sieci z którą masz najlepszy kontakt, to kogo byś wskazała? Nie wliczając w to Twojego chłopaka, oczywiście. [O] Tutaj nie będę wymieniała konkretnie, ponieważ jest kilka takich osób. [P] Kiedy wywiad? [O] Z tego co pamiętam był jeden wspólny z Robertem i myślę, że to zdecydowanie wystarczy [P] Masz w swoim życiu taką osobę z którą przyjaźnisz się od dzieciństwa? [O] Mam taką osobę. [P] Czym są dla Ciebie pieniądze? [O] Nie są na pewno najważniejszą rzeczą w życiu. [P] Gdybyś miała wymienić pięć swoich wad, to jakie by to były? [O] Szybko się denerwuje, wbrew pozorom w realu jestem nieśmiała (co według mnie jest wadą), stresuję się wieloma sytuacjami, ciężko przyjmuje krytykę, szybciej mówię niż myślę (często ale nie zawsze) [P] A jak zalety, to jakie? [O] Z zaletami jest trochę ciężej, wolałabym to pytanie zostawić @SQNFUN [P] Co sądzisz na temat obecnej sytuacji na COD'zie 400? Jak Oni mogli go aż tak zaniedbać? [O] Jeśli chciałabym coś więcej o tym powiedzieć, to musiałabym się bardziej zainteresować W każdym razie serwer nie świeci pustkami, a to jest na plus! @RYBSON [P] Kto tak ku*wa zje**ał? XD [O] Ale żem to zjebała! xD [P] Jak tam słuchaweczki? [O] Bardzo dobrze, nie mogę na nic narzekać [P] Spaliłaś tą sukienkę co ją miałem na sobie? [O] Oszalałeś! Pożyczę Ci ją na następną galę xDD @Max Bugs [P] Jak to jest być jedyną kobieta wśród tylu dzików na zlocie? [O] Nie mam na co narzekać. Takie towarzystwo nawet bardziej mi odpowiada [P] Dlaczego @RYBSON #URLOP ukradł Ci robotę na gali MH? [O] Tak bardzo prosił, że żal było odmówić xD Dziękuje za wszystkie pytania i nominuję naczelnego dzika MH @Malu RYBSON, senor, Max i 3 innych dodali reakcje 2 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 11 Listopada 2019 #574574 Weteran MH Udostępnij Napisano 11 Listopada 2019 Fajne odpowiedzi, pozdrawiam Nikko Ania dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia Napisano 11 Listopada 2019 #574575 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2019 Był taki wywiad wspólny, aczkolwiek poświęcenie całego wywiadu jednej osobie, to jest to! Ale nic na siłę. A co do pozostawienia zalet bez odpowiedzi, to w sumie zdziwienie lekkie, bo myślałam, że z łatwością przyjdzie Ci ich wymienienie, a tu jednak zaskoczenie... No cóż. Pozdrawiam Ania dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 11 Listopada 2019 #574581 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2019 22 minuty temu, Ania napisał: [P] Spaliłaś tą sukienkę co ją miałem na sobie? [O] Oszalałeś! Pożyczę Ci ją na następną galę xDD Taaaaaaa będziesz musiała mnie do tego zmusić nie wiem czy nawet po pijaku znowu coś takiego odp***dole XD Ania dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 11 Listopada 2019 #574615 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2019 Taaaaak, prosił a teraz twierdzi, że trzeba go zmusić Eleganckie odpowiedzi, pozdrowionka Ania dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi