SQNFUN Napisano 21 Grudnia 2019 #578235 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 (edytowane) Cześć i czołem kluski z rosołem he he he... Wracamy z konkursem w którym zasady są banalnie proste - wystarczy w paincie narysować krótki komiks (na jednej stronie). Fajnie by było, jakby zachaczał o nadchodzące święta ale nie jest to warunkiem koniecznym. Postarajcie się zrobić coś śmiesznego, fajnego, kreatywnego - możecie w nim zawrzeć dosłownie wszystko! Jeżeli prac będzie więcej niż 10, to autorzy pierwszych 3ch prac które otrzymają najwięcej reakcji otrzymają ode mnie gry (wybrane przez siebie, do 20zł) na steam. Jeżeli prac będzie mniej niż 10 to sam zdecyduje kto i jaką nagrodę dostanie. Na prace czekamy do końca tego roku, a temat wraz z wynikami zamkniemy 1szego, 2giego lub 3ciego stycznia - zależy jak się będę czuł po świętowaniu nowego roku. Poniżej wrzucam pracę chyba @B2K, a bohaterem był @aureox powodzenia! Edytowane 21 Grudnia 2019 przez SQNFUN Born, Malu i elo elo 350 dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 21 Grudnia 2019 #578254 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 (edytowane) Także ten, trochę to robiłem Telefon coś nie wyszedł, nie chciało mi się z neta brać xD Ogólnie bez agresji. @aquax, @Malu pozdrowionka dla Was @SQNFUN Co z konkursem? Edytowane 17 Stycznia 2020 przez elo elo 350 Gunia, Gormit lowca kotow, MARCIN3K i 2 innych dodali reakcje 3 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 21 Grudnia 2019 Autor #578285 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 tak na sucho łapcie prace ode mnie pionteczekessa, Mefedr0n, aureox i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia Napisano 21 Grudnia 2019 #578292 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 Dodaje tylko dlatego, żeby coś się działo, huhu. Bez obrazy elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 7 Lutego 2020 Autor #585475 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 Temat już dawno powinien zostać zamknięty. Niemal zerowe zainteresowanie, a szkoda. Clueey, wandi i elo elo 350 dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi