pionteczekessa Napisano 29 Grudnia 2019 #580105 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 @Mategros [P] Od jakiego czasu trenujesz na siłowni? [O] Lekko ponad 2 lata. [P] Jak Ci idzie na sieci, jako Opiekun? [O] Już nim nie jestem. [P] Twój najlepszy cytat? [O] "Jem mało i nie chudnę" [P] Skąd pochodzisz? [O] Niewielka wieś między Kielcami a Sandomierzem. [P] Jak trafiłeś na Multi-head? [O] Szczerze nie pamiętam, pewnie z serwera. [P] Jakiego gatunku muzyki słuchasz? [O] Wszystko co wpadnie w ucho. [P] Masz jakieś auto? Jak tak to jakie? [O] VW Passat B5fl [P] Pracujesz? Uczysz się? [O] Pracuję. [P] Twoja najlepsza osoba z MH to? [O] @Niezgodna [P] Ile masz wzrostu? [O] 187cm [P] Twój ulubiony kolor? [O] Niebieski chyba. @Gunia [P] Jesteś rudy czy mi się wydaję? [O] Nie jestem xD [P] Najlepszy komplement według Ciebie, to? [O] "ale masz dużą łapę" [P] Jesteś typem romantyka? [O] Raczej nie. [P] Jakie imiona dałbyś dzieciom? [O] Eustachy i Stanisława [P] Często się kłócisz z innymi? [O] Rzadko, raczej jestem mało konfliktową i spokojną osobą. [P] Co będziesz robił w Sylwestra? [O] Domówka ze znajomymi. [P] Lubisz alkohol? Jeśli tak, to co najbardziej? [O] Nie przepadam, jak już to wolę trunki niskoprocentowe. @wiadrini [P] Co u Magdy wiesz coś? [O] Niestety Madzia się do mnie nie odzywa, przykro mi. @Clueey [P] Co sprawia, że nie możesz spać w nocy? [O] Głód. [P] Gdybyś miał zmienić swoje imię, jakie ono by było? [O] Nie zmieniałbym raczej. [P] Jakby czas zatrzymał się dla wszystkich prócz Ciebie, co byś zrobił? [O] Okradł bank. [P] Czy chciałbyś umieć czytać ludziom w myślach? [O] Raczej nie. [P] Czy myślisz, że świat jest teraz lepszy niż 50 lat temu? [O] Zdecydowanie. [P] Wolałbyś być dwa razy szczęśliwszy czy dwa razy mądrzejszy? [O] To drugie, do szczęścia mi wiele nie potrzeba. [P] Co powiedziałbyś nastoletniemu sobie? [O] Żebym wziął się za naukę :p [P] Jakie jest Twoje największe marzenie? [O] Chciałbym zostać milionerem! [P] Jak lubisz spędzać wolny czas? [O] Często z dziewczyną, siłownia, komputer. [P] Co Cię uspokaja? [O] Cokolwiek co wymaga dużego skupienia. [P] Jak zdefiniujesz szczęście? [O] Zdrowie? [P] Czego w sobie nie lubisz? [O] Mam spore problemy z nieśmiałością. [P] Co byś zrobił z wygraną w totka? [O] Zainwestował w nieruchomości. [P] Miałeś lub masz jakieś przezwisko? Jakie? [O] Nie powiem [P] Co myślisz o przyjaźni damsko-męskiej? [O] A czemu by nie? @LOLSON [P] Jak zaczęła się Twoja przygoda z Magdą? [O] Poznałem Magdę parę ładnych lat temu, zawsze chciałem zostać jej przyjacielem ale niestety nie udało się. [P] Sprawdzisz 2k4? [O] Nie, bo będę musiał wypierdalać. [P] Jak zaczęła się Twoja przygoda z siłką? [O] Popatrzyłem w lustro na swoją sylwetkę chudego byka i stwierdziłem że chcę być prawdziwym bykiem. [P] Czy @aquax dobrze płacił za bycie technikiem? [O] Tak, w sumie przez ten czas zwolniłem się z pracy bo w zupełności mi wystarczało, a i nawet byłem w stanie odłożyć do oszczędności. @Kolqu [P] Kto cię sprowadził na M-H? [O] Nie pamiętam nicku, ale ma na imię Krzysiu. [P] Ile masz lat ? [O] 20 [P] Masz jakiegoś pupila ? [O] 3 koty, 4 psy, rybki [P] Ile miałeś związków w życiu ? [O] Taki poważny to jeden. [P] Gdzie się widzisz za 10 lat ? [O] Brak mi pomysłu. [P] Czy bycie Opiekunem Serwera sprawiało Ci trudność? [O] Nie, prosta robota tylko wymagająca czasu. [P] Co sprawia, że czujesz się samotnym ? [O] Nie czuję się samotny. @LOLSON - moja nominacja, ostatnio chyba we wrześniu byłeś więc jakiś czas już minął. Gunia, Niezgodna, Mefedr0n i 3 innych dodali reakcje 4 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia Napisano 29 Grudnia 2019 #580107 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Hehe, a cóż to za imiona dałbyś dzieciom. ? Podobają mi się odpowiedzi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 29 Grudnia 2019 #580109 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Z chudego patyka wyrósł duży byk Fajne odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clueey Napisano 29 Grudnia 2019 #580110 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Eustachy.. xD Dziecko na pewno byłoby Ci wdzięczne, haha.? Superanckie odpowiedzi, fajnie się czytało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 29 Grudnia 2019 #580114 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 szkoda że nie gadasz z Magda:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niezgodna Napisano 30 Grudnia 2019 #580209 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 @Freezu Mefedr0n i pionteczekessa dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 30 Grudnia 2019 #580210 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 21 godzin temu, Freezu napisał: [P] Twój ulubiony kolor? [O] Niebieski chyba. Niebieski najlepszy! A tak wgl to bardzo fajne odpowiedzi, fajnie się czytało, pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi