Guest Posted January 1, 2020 Share Posted January 1, 2020 Twój nick podczas gry: szlakJasny Godzina, data zdarzenia: 18:13 2020-01-01 Mapa: cs_officerats STEAM_ID / IP: [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_2 : 1 : 1569205022 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.27.46.16 ' Uzasadnienie: Witam!!! Dostałem bana za "fleshe swoim" tylko nie specjalnie walnąłem flesha swojemu teamowi , będąc w drużynie tt chciałem się tak wychylić jak rundę wcześniej , gdzie też walnąłem fb i nikogo wtedy nie oślepiłem tzn. z swojego teamowi , tak w tej rundzie to samo chciałem zrobić tylko mnie snajper mnie zabił na strzała i ten fb mi wypadł i oślepił mój team , więc nie moja winna że nie zdążyłem go wyrzucić , więc Panie Nodi niech pan mi pokaże gdzie to na tej mapie specjalnie zrobiłem ??? A tak po za tym czemu jak pisałem na mapie max do Pana że Hortex gra na Ab to Pan to zignorował , innych Pan od razu banuje jak Panu koledzy powiedzą a kolegów to Pan nie zbanuje .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaRninG1 Posted January 1, 2020 Share Posted January 1, 2020 (edited) @Nodi zapraszam z dowodami na winę gracza. 24h. @Nodi faktycznie na tym ss jest pokazane to że jesteś oślepionym przez niego, zobaczyłem demko i faktycznie, gracz miał fb w ręku i został zabity przez snajpera i ten fb mu wypadł przypadkiem i was oślepił, wiprzypadkiem słuszny. @DzikiMors ban już minął, więc wracaj do gry! T/C. Edited January 1, 2020 by WaRninG1 Nodi and MARCIN3K 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nodi Posted January 1, 2020 Share Posted January 1, 2020 (edited) Widocznie nie dociera do niego nic notorycznie łamie regulamin https://www97.zippyshare.com/v/mjukvpbI/file.html nie wiem czy dodało 2 wiec https://www35.zippyshare.com/v/ZEwW9ONy/file.html Edited January 1, 2020 by Nodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 1, 2020 Share Posted January 1, 2020 (edited) Tylko że na tym ss widać że zostałeś oślepiony co już napisałem że nie chciałem was oślepić , pokaż na demku gdzie ja w tym momencie bylem , chciałem się za tych skrzynek wychylić i tam koło fotela walnąć fb graczą z ct tam gdzie mój team by nie mógł zostać zabity , ale niestety zostałem przez snajpera zabity i flesh was oślepił przypadkowo .... SS tu tylko pokazuje że zostałeś oślepiony ale nie pokazuje gdzie ja byłem ... Więc pokaż to na demku , gdzie będzie widać gdzie ja w tym momencie się znajdowałem i co z tym fb chciałem zrobić .... Edited January 1, 2020 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaRninG1 Posted January 1, 2020 Share Posted January 1, 2020 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...