Rekuseq Posted January 1, 2020 Share Posted January 1, 2020 Nick: RekuseqWiek: 16Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: posiadałem kiedyś ranę admina na 1 ts.Posiadasz mikrofon?: TakDlaczego własnie Ty?: Ponieważ potrafię zachować bezstronność i opanowanie w trudnych sytuacjach. Obecnie na sieci pełnię role Moderatora i wydaję mi się, że dobrze wypełniam swoje obowiązki. Nie byłem karany na forum, ani na ts'ie. W trudnych sytuacjach nie wybucham agresją, tylko w normalnych warunkach dochodzę do porozumienia. Myślę, że są to dość ważne cechy u Moderatora TS3. Jestem pewny, że rangi Moderator i Moderator ts'a nie będą ze sobą kolidowały i nie będę zaniedbywał obowiązków. Staż na sieci: Trochę ponad 2 lata.Co wprowadzisz na naszego Ts?: Dobrą atmosferę, szybką pomoc na kanałach pomocy i chyba tyle Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Nie. Mefedr0n, Missia, aureox and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aureox Posted January 1, 2020 Share Posted January 1, 2020 Najlepszy kandydat na to stanowisko Aktywność na wysokim poziomie, można mu zaufać, bardzo spokojna osoba która unika konfliktów. Jestem na Tak Rekuseq 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elo elo 350 Posted January 1, 2020 Share Posted January 1, 2020 Na tak; Dobra wypowiedź Staż Doświadczenie jakieś ma Lepszy kandydat esssa, możesz mi juz przelewik zrobić :p Pozdro bez Rekuseq 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mefedr0n Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Odpowieni kandydat na odpowienią rangę . Jestes pozytywną osobą, oraz można Ci zaufać, jestem na tak Rekuseq 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venividiwandi Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 tak jak napisał wyżej @aureox nie biorę pod uwagę wypowiedzi wyżej jestem na tak, rekusek to dziecko TS3, siedzi dużo i długo, pozdro aureox, elo elo 350 and Rekuseq 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pionteczekessa Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 tak jak napisał wyżej @wiadrini, nie biorę pod uwagę wypowiedzi wyżej bo tak kazał @aureox też jestem na tak, aktywność wzorowa, osoba godna zaufania Rekuseq, aureox and venividiwandi 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaRninG1 Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 (edited) Osoba aktywna na ts'ie, troszkę nie śmiała, aczkolwiek bardzo spokojna, użytkownik bezkonfliktowy, byłem z nim ze dwa razy na kanale, więc wiem co mówię. Na tak. Powodzenia! Edited January 9, 2020 by WaRninG1 Rekuseq 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORN2SPEED. Posted January 5, 2020 System Share Posted January 5, 2020 Jesteś aktywny, bezkonfliktowy oraz pomocny, więc też jestem na tak Rekuseq 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted January 12, 2020 Share Posted January 12, 2020 zapraszam na 3 tygodniowy okres próbny. Gratulacje. Rekuseq and elo elo 350 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted January 12, 2020 Share Posted January 12, 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...