Rekuseq Napisano 1 Stycznia 2020 #580487 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 Nick: RekuseqWiek: 16Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: posiadałem kiedyś ranę admina na 1 ts.Posiadasz mikrofon?: TakDlaczego własnie Ty?: Ponieważ potrafię zachować bezstronność i opanowanie w trudnych sytuacjach. Obecnie na sieci pełnię role Moderatora i wydaję mi się, że dobrze wypełniam swoje obowiązki. Nie byłem karany na forum, ani na ts'ie. W trudnych sytuacjach nie wybucham agresją, tylko w normalnych warunkach dochodzę do porozumienia. Myślę, że są to dość ważne cechy u Moderatora TS3. Jestem pewny, że rangi Moderator i Moderator ts'a nie będą ze sobą kolidowały i nie będę zaniedbywał obowiązków. Staż na sieci: Trochę ponad 2 lata.Co wprowadzisz na naszego Ts?: Dobrą atmosferę, szybką pomoc na kanałach pomocy i chyba tyle Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Nie. aureox, Mefedr0n, Missia i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 1 Stycznia 2020 #580488 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 Najlepszy kandydat na to stanowisko Aktywność na wysokim poziomie, można mu zaufać, bardzo spokojna osoba która unika konfliktów. Jestem na Tak Rekuseq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 1 Stycznia 2020 #580489 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 Na tak; Dobra wypowiedź Staż Doświadczenie jakieś ma Lepszy kandydat esssa, możesz mi juz przelewik zrobić :p Pozdro bez Rekuseq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 2 Stycznia 2020 #580490 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Odpowieni kandydat na odpowienią rangę . Jestes pozytywną osobą, oraz można Ci zaufać, jestem na tak Rekuseq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 4 Stycznia 2020 #580873 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 tak jak napisał wyżej @aureox nie biorę pod uwagę wypowiedzi wyżej jestem na tak, rekusek to dziecko TS3, siedzi dużo i długo, pozdro aureox, Rekuseq i elo elo 350 dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 4 Stycznia 2020 #580879 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 tak jak napisał wyżej @wiadrini, nie biorę pod uwagę wypowiedzi wyżej bo tak kazał @aureox też jestem na tak, aktywność wzorowa, osoba godna zaufania aureox, Rekuseq i wandi dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 5 Stycznia 2020 #580903 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 (edytowane) Osoba aktywna na ts'ie, troszkę nie śmiała, aczkolwiek bardzo spokojna, użytkownik bezkonfliktowy, byłem z nim ze dwa razy na kanale, więc wiem co mówię. Na tak. Powodzenia! Edytowane 9 Stycznia 2020 przez WaRninG1 Rekuseq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 5 Stycznia 2020 #580942 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 Jesteś aktywny, bezkonfliktowy oraz pomocny, więc też jestem na tak Rekuseq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 12 Stycznia 2020 #581967 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 zapraszam na 3 tygodniowy okres próbny. Gratulacje. elo elo 350 i Rekuseq dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 12 Stycznia 2020 #581968 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi