'Cicho_Ciemny' Napisano 5 Stycznia 2020 #580962 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 Nick:CichY Lub Cicho_Ciemny Wiek:25 Wiosen :> Doświadczenie (w byciu adminem):9/10 -To co Nizej ... czyli posiadanie swoich serwerów nauczyło mię dużo Znajomość AMXX (W skali 1-10):9/10 -Tworzenie Pluginów oraz Edycja po prostu miałem swoje 3 serwery i to nie było krótki czas 3 miesiące tylko 8 lat ... Staż w CS-sie: no będzie 12 Latek juz z Licznymi przerwami Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Co tu by napisać nie będę sie chwalić jak to jak najlepszy czy coś porostu chcę pomóc Ad-miną bo wiadomo nie każdy może wbić a cziterków nieraz jest napływ a nieraz niema nikogo nie lecę na Fejm ze jestem Adminiem czy cos Po-prostu widzę co boli serwer ze tak napisze;) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Od 3h. DO 5h. Kontakt:Steam: https://steamcommunity.com/id/cicho_ciemny/Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27026/top_players/?query=Cichy -no Gram pod Rożnymi ksywami chodzi mi o te Dodatki typu ". ? / i"tp -Ale chyba jestem Widoczny.... Tyle Odemnie Licze na wasze miłe słowa nie na te Złe Pozdrawiam jager i Clueey dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BONZOOOOO Napisano 5 Stycznia 2020 #580990 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 Jestem na tak! Pozytywny typunio, dużo czasu spędza na serwerze i wygląda na to, że ma duże doświadczenie... Myślę że warto dać szansę ? 'Cicho_Ciemny' dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barb. Napisano 7 Stycznia 2020 #581321 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Tak tak trzy razy TAK Jak najbardziej. Lubiany i często widywany gracz. Bardzo pomocny. Podczas nieobecności admina na serwerze zawsze zawoła jak coś się dziwnego dzieje. Bot jakich mało ale brać dziada ? 'Cicho_Ciemny' dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager Napisano 7 Stycznia 2020 #581323 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 3x tak- sprzedane Aktywny gracz (ale nie przebije bonza który już mieszka na serwerze), dużym plusem jest doświadczenie w byciu adminem, dobry kontakt z innymi graczami. Co tu dużo mówić : ja bym się nie zastanawiał ? BONZOOOOO, Barb. i 'Cicho_Ciemny' dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina00 Napisano 12 Stycznia 2020 #581903 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Jestem na tak, Kulturalny, kontaktowy, na serwerze jest praktycznie codziennie. Myślę, że sprawdzi się w roli admina. ? 'Cicho_Ciemny' dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 12 Stycznia 2020 #581979 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Przyjęty na miesiąc okresu próbnego. Zgłoś się na PW z sidem. Dodam tylko żebyś grał pod 1 nickiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 12 Stycznia 2020 #581980 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi