Skocz do zawarto艣ci

Moderator No Pr0blem

Rekomendowane odpowiedzi

-Sta偶 na forum d艂u偶szy ni偶 6 miesi臋cy;

-Minimum 400 sensownych post贸w;

-Cierpliwo艣膰, dojrza艂o艣膰, wytrwa艂o艣膰, oraz umiej臋tno艣膰 wsp贸艂pracowania w grupie;

-Ortografia, interpunkcja, oraz zasady j臋zyka polskiego na poziomie bardzo dobrym;聽

-Brak aktywnych warn贸w na swoim koncie;聽

Wszystkie wymienione wymagania wy偶ej spe艂niam

Imi臋:mam na imi臋 Dawid
Czas sp臋dzony na forum: 9 dni oraz nie ca艂e 22 godziny.
Do艣wiadczenie w moderowaniu:mo偶na powiedzie膰, 偶e jakie艣 jest聽
Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej Panel Moderatora?:nie mia艂em okazji聽
Czy mia艂e艣 jakie艣 ostrze偶enia na forum?:mia艂em, lecz jestem na czysto.
Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?:w zale偶no艣ci od dnia. Jestem czasami po par臋 godzin, a s膮 dni w kt贸rych nie jestem w stanie sp臋dzi膰 ca艂ej godziny.
Dlaczego Ty(rozbudowana wypowied藕)?:聽Chcia艂bym聽pom贸c w jaki艣 dodatkowy spos贸b. My艣l臋, 偶e poprzednia rekrutacja nie by艂a z mojej strony pokazana w stu procentach dlatego te偶 pr贸buje ponownie. Jestem osob膮 komunikatywn膮 oraz pomocn膮. 艁atwo porozumiewam si臋 z innymi. Jak wida膰 na forum jestem sporo czasu, I wiem co i jak. Nie sprawiam problem贸w (moje zdanie?) tak偶e nie widz臋 偶adnych minus贸w do tego aby ponownie stara膰 si臋 o posad臋 moderatora.

Pozdrawiam

Edit. Liter贸wka聽 :)

Edytowane przez No Pr0blem
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

My艣l臋, 偶e mo偶na da膰 szans臋 ;)

Ogarni臋ty +

Aktywny +/-

Sta偶 +

Da si臋 z nim porozmawia膰 i po艣mia膰 +

Og贸艂em facet wie co jest 5 +

Pozdrawiam, chocia偶 moim faworytem jest Born.

Odno艣nik do komentarza

Cze艣膰,聽

Jeste艣 w miar臋 aktywny, tw贸j wiek to te偶 wielki plus. Jako 'Opiekun UBT' wykonujesz swoj膮 prac臋 nale偶ycie. Twoja kultura te偶 jest na du偶ym poziomie, licz臋 na Ciebie, i chcia艂bym Ci臋 widzie膰 jako 'zielony'. TAK.聽

Powodzenia.聽

Odno艣nik do komentarza

Jeste艣 osob膮 godn膮 zaufania i szacunku, zawsze konflikty rozwi膮zujesz w dobrym celu (jako op UBt). Jako艣 nie widz臋 u ciebie 偶adnych zastrze偶e艅 co do moda na forum, a z aktywno艣ci膮 to jeste艣 bardzo aktywny , wida膰 偶e m贸g艂by艣 sobie poradzi膰 z takow膮 rang膮 bez problemu , bodaj偶e masz jakie艣 do艣wiadczenie. Masz m贸j g艂os :kappa:

Swoj膮 drog膮 to jaka艣 fala moderator贸w wp艂ynie na forum, h艂e h艂e :kappa-ross:

Pozdrawiam cieplutko聽

Edytowane przez Kolqu
Odno艣nik do komentarza

My艣l臋, 偶e tym razem z czystym sumieniem mog臋 da膰 Ci TAK, z tego co pisali艣my na CzatBoxie wydajesz si臋 by膰 w porz膮dku i opanowany. R贸wnie偶 uwa偶am, 偶e Twoja kultura jest na wysokim poziomie. Troszk臋 aktywno艣膰 ostatnio Ci kuleje, ale my艣l臋, 偶e jako moderator nad tym popracujesz. Jako opiekun UBT sprawujesz si臋 na medal, wi臋c my艣l臋, 偶e i tutaj sobie poradzisz, mimo nie obs艂ugiwania wcze艣niej panelu moderatora. 呕ycz臋 powodzonka! <3

Edytowane przez Clueey
Odno艣nik do komentarza

tak, jeste艣 z nami d艂ugo, mo偶na bez stresu Ci zaufa膰, dla mnie jeste艣 przed @Born, da艂bym Ci szans臋, jo艂

///

nie zauwa偶y艂em 偶e masz OP UBT, rangi chyba b臋d膮 si臋 gry藕膰?

Edytowane przez wiadrini
Odno艣nik do komentarza

Faktycznie od poprzedniej rekrutacji wida膰 pozytywn膮 zmian臋. Podanie napisane na pewno estetyczniej ni偶 to pierwsze, aktywno艣膰 na wysokim poziomie, starasz si臋 i to mi si臋 podoba, jednak ca艂y czas zra偶a mnie do Ciebie sytuacja z wcze艣niejszej rekrutacji, poniewa偶 sam dobrze wiesz co mi wypisywa艂e艣 na pw oraz o co prosi艂e艣 innych u偶ytkownik贸w.聽

Pracuj jak dotychczas, unikaj zb臋dnych k艂贸tni - a偶 w ko艅cu przekonam si臋 do Ciebie, a co wa偶niejsze nabior臋 zaufania.聽

Odno艣nik do komentarza

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko.
Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zesp贸艂 Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...