No Pr0blem Napisano 8 Stycznia 2020 #581477 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 (edytowane) -Staż na forum dłuższy niż 6 miesięcy; -Minimum 400 sensownych postów; -Cierpliwość, dojrzałość, wytrwałość, oraz umiejętność współpracowania w grupie; -Ortografia, interpunkcja, oraz zasady języka polskiego na poziomie bardzo dobrym; -Brak aktywnych warnów na swoim koncie; Wszystkie wymienione wymagania wyżej spełniam Imię:mam na imię Dawid Wiek: 21 Czas spędzony na forum: 9 dni oraz nie całe 22 godziny. Doświadczenie w moderowaniu:można powiedzieć, że jakieś jest Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?:nie miałem okazji Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?:miałem, lecz jestem na czysto. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:w zależności od dnia. Jestem czasami po parę godzin, a są dni w których nie jestem w stanie spędzić całej godziny. Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: Chciałbym pomóc w jakiś dodatkowy sposób. Myślę, że poprzednia rekrutacja nie była z mojej strony pokazana w stu procentach dlatego też próbuje ponownie. Jestem osobą komunikatywną oraz pomocną. Łatwo porozumiewam się z innymi. Jak widać na forum jestem sporo czasu, I wiem co i jak. Nie sprawiam problemów (moje zdanie?) także nie widzę żadnych minusów do tego aby ponownie starać się o posadę moderatora. Pozdrawiam Edit. Literówka Edytowane 9 Stycznia 2020 przez No Pr0blem elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 8 Stycznia 2020 #581479 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Myślę, że można dać szansę Ogarnięty + Aktywny +/- Staż + Da się z nim porozmawiać i pośmiać + Ogółem facet wie co jest 5 + Pozdrawiam, chociaż moim faworytem jest Born. No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 8 Stycznia 2020 #581480 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Na tak: +/-Aktywność, +Staż, +/-Ortografia oraz Interpunkcja (zaczynanie z małej litery po znaku zapytania pozostawia wiele do życzenia), +Bezkonfliktowy, +Ogarnięty. Powodzenia! No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 8 Stycznia 2020 #581486 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Oj, problemo ja tam jestem na TAK +Jesteś ogarnięty +Masz kulturę +Pomocny +Masz aktywność Powodzenia No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Stycznia 2020 #581494 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Cześć, Jesteś w miarę aktywny, twój wiek to też wielki plus. Jako 'Opiekun UBT' wykonujesz swoją pracę należycie. Twoja kultura też jest na dużym poziomie, liczę na Ciebie, i chciałbym Cię widzieć jako 'zielony'. TAK. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 8 Stycznia 2020 #581507 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 (edytowane) Jesteś osobą godną zaufania i szacunku, zawsze konflikty rozwiązujesz w dobrym celu (jako op UBt). Jakoś nie widzę u ciebie żadnych zastrzeżeń co do moda na forum, a z aktywnością to jesteś bardzo aktywny , widać że mógłbyś sobie poradzić z takową rangą bez problemu , bodajże masz jakieś doświadczenie. Masz mój głos Swoją drogą to jakaś fala moderatorów wpłynie na forum, hłe hłe Pozdrawiam cieplutko Edytowane 8 Stycznia 2020 przez Kolqu No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clueey Napisano 8 Stycznia 2020 #581508 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 (edytowane) Myślę, że tym razem z czystym sumieniem mogę dać Ci TAK, z tego co pisaliśmy na CzatBoxie wydajesz się być w porządku i opanowany. Również uważam, że Twoja kultura jest na wysokim poziomie. Troszkę aktywność ostatnio Ci kuleje, ale myślę, że jako moderator nad tym popracujesz. Jako opiekun UBT sprawujesz się na medal, więc myślę, że i tutaj sobie poradzisz, mimo nie obsługiwania wcześniej panelu moderatora. Życzę powodzonka! Edytowane 8 Stycznia 2020 przez Clueey No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 10 Stycznia 2020 #581627 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 (edytowane) tak, jesteś z nami długo, można bez stresu Ci zaufać, dla mnie jesteś przed @Born, dałbym Ci szansę, joł /// nie zauważyłem że masz OP UBT, rangi chyba będą się gryźć? Edytowane 10 Stycznia 2020 przez wiadrini No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 10 Stycznia 2020 #581759 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Faktycznie od poprzedniej rekrutacji widać pozytywną zmianę. Podanie napisane na pewno estetyczniej niż to pierwsze, aktywność na wysokim poziomie, starasz się i to mi się podoba, jednak cały czas zraża mnie do Ciebie sytuacja z wcześniejszej rekrutacji, ponieważ sam dobrze wiesz co mi wypisywałeś na pw oraz o co prosiłeś innych użytkowników. Pracuj jak dotychczas, unikaj zbędnych kłótni - aż w końcu przekonam się do Ciebie, a co ważniejsze nabiorę zaufania. No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 10 Stycznia 2020 #581760 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi