CzarnyOgien Napisano 11 Stycznia 2020 #581806 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 (edytowane) Nick: CzarnyOgien Wiek: Aktualnie mam 17 lat. Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem już na innych serwerach (JB,COD 200). Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: Ogólny staż to jest 9 lat. Steam / NonSteam: Steam będzie zakupiony przy najlepszej okazji. Dlaczego Ty: Czasami brakuje admina ,jak naprawdę jest potrzebny, zdarzają się sytuację z innymi graczami.Wbijają jakieś ziomki ,którzy nie potrafią się zachować i obrażają.Jestem aktywny ,więc zawsze mogę się przydać i pomóc.Byłem na tej posadzie wiele razy i ogarniam ją.Zaufanie jakieś do mnie już macie ,sporo osób już mnie na serwerze zna.Wymagania mam spełnione i żadnego problemu nie ma.Chcę po prostu kontrolować takie sytuacje z innymi graczami ,żeby nie było na tym serwerze bałaganu.Znajomość amxx ogarniam ,także nie będzie z tym kłopotu w obsłudze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Mogę poświęcić 2-4 h bez przerwy ,jak jest forma to wiadomo lepiej gra idzie.Szkoła jest,więc po 10 h nie będę siedział.Gt w najbliższym czasie będzie poprawione ,ferie za tydzień to będę pykał. Kontakt: Forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/CzarnyOgien/80.72.40.110:27027/ Ps. Ruuda to był przypadek Edytowane 11 Stycznia 2020 przez Marichuanen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomq73 Napisano 11 Stycznia 2020 #581814 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Jestem na tak + wiek + aktywność + kontakt + gt CzarnyOgien dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi3lony Napisano 11 Stycznia 2020 #581877 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Tak +gt + wiek + amx Jesteś spoko. Powodzenia CzarnyOgien dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 11 Stycznia 2020 #581881 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 (edytowane) neutral +wiek +kultura +amx -ns +/-gt PLAYER TIME • MINUTES PLAYED Powodzenia Edytowane 12 Stycznia 2020 przez MARCIN3K CzarnyOgien i Mefedr0n dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j4k s!3 gr4 Napisano 12 Stycznia 2020 #581901 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Byłbym na tak, ponieważ + wiek +kultura +amxx +/- ns CzarnyOgien dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 12 Stycznia 2020 #581940 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Kurla , to i ja na tak Powody są pozytywne , nie widzę u ciebie żadnych przeszkód oraz kulturę trzymasz na tak zwanym wysokim poziomie. Pozdrawiam CzarnyOgien, Rudaaaa i MARCIN3K dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sedziaa Napisano 14 Stycznia 2020 #582269 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Jak najbardziej na TAK ! + gt + wiek + amx + Aktywność Bezkonfliktowy, kulturalny, można się dogadać, więc ode mnie duuże TAK Powodzonka. CzarnyOgien dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 15 Stycznia 2020 #582301 Weteran MH Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 Starasz się o rangę na innym forum, a u nas tego nie tolerujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 15 Stycznia 2020 #582302 Weteran MH Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi